Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj îngrijorător făcut de Simona Halep pentru finalul de an. Ce spune despre turneul de la Moscova

ro

15 Oct, 2018 19:13 1293 Marime text
Simona Halep a făcut un anunț îngrijorător pentru finalul de an, scrie Digi Sport.

Cea mai bună jucătoare a lumii susține că nu știe încă dacă va evolua la ultimele două competiții, Moscova și Turneul Campioanelor, ambele transmise în direct de Digi Sport, din cauza problemelor de sănătate, scrie Digi Sport.


Sper că voi fi capabilă să joc aici (n.r. - la Moscova). Mă pregătesc deja de 3-4 zile pentru acest turneu. Dacă nu voi putea juca aici, nu cred că o voi face nici la Singapore, e distanța prea mică. Nu știu sigur dacă voi juca, dar cu siguranță voi lua cea mai bună decizie pentru sănătatea mea.

Nu m-am pregătit la 100% astăzi, dar mâine mă voi apropia. Mâine voi cunoaște mai bine în ce stadiu sunt. Doctorul mi-a spus că nu va fi vorba de nicio operație, dar și că dacă voi continua să joc există riscul unei accidentări pe termen lung. Nu am nevoie de așa ceva, deci va trebui să iau o decizie corectă în următoarele zile”, a spus Halep, într-o conferință de presă.

În cazul în care Simona Halep va lua decizia să evolueze la Kremlin Cup, ea va juca în turul secund cu Anastasia Pavlyuchenkova, locul 40 WTA. Rusoaica a eliminat-o în primul tur pe australianca Ajla Tomljanovic, numărul 46 mondial. Anastasia s-a impus în două seturi, 7-5, 6-4, după o oră şi 33 de minute de joc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii