Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci, sâmbătă! Neînvinsă pe teren propriu, FC Farul vrea să mai facă o victimă de lux la Constanţa, Turris-Oltul Turnu Măgurele

ro

07 Mar, 2020 00:00 4254 Marime text

FC Farul Constanţa întâlneşte sâmbătă, 7 martie, pe teren propriu, de la ora 12.00, Turris-Oltul Turnu Măgurele, în etapa a 24-a a Ligii a 2-a. „Marinarii“ îşi doresc o nouă victorie, în condiţiile în care sunt neînvinşi la Constanţa în acest campionat, având un bilanţ excelent de nouă victorii şi un egal în zece partide, golaveraj 21-4.


La Constanţa au cedat în acest sezon echipe precum Dunărea Călăraşi (0-1), U Cluj (2-3), CS Mioveni (0-2) sau Rapid (1-3), astfel că trupa litoralului vrea să mai facă, sâmbătă, o victimă de lux. În clasament, Farul se află pe locul nouă, cu 33 de puncte (la patru puncte de locul trei, care duce la barajul de promovare menţinere în Liga 1). De cealaltă parte, Turris-Oltul este a patra în ierarhie, cu 36 de puncte.
 

„Să sperăm că vom continua seria bună“


„Întâlnim o echipă care trage la promovare, cu organizare foarte bună a clubului. În ultimii ani, au lucrat cam în aceeaşi formulă, chiar dacă o perioadă antrenorul lor a fost plecat la altă echipă. De când acesta s-a întors însă, Turris-Oltul e mult mai puternică. Echipa din Turnu Măgurele are stabilitate financiară şi şi-a permis să transfere golgheterul campionatului, plătind o sumă foarte importantă pentru nivelul Ligii a 2-a. Vom avea o partidă foarte grea, dar suntem pregătiţi să facem un meci bun şi să câştigăm, pentru a ne menţine şi noi în această luptă. Ne pregătim de atâtea luni împreună şi cred că putem obţine o victorie, chiar dacă ne duelăm cu un adversar redutabil. Până acum, am avut şansa să câştigăm foarte multe meciuri acasă. Să sperăm că vom continua seria bună. Moralul echipei trebuie să rămână la fel în orice moment, chiar şi la eventualele rezultate negative, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.


Echipa de pe litoral nu îi va putea folosi în acest meci pe atacantul Ionuţ Stoica (nerefăcut complet în urma unei accidentări) şi pe stoperul Viorel Lică (suspendat în urma cumulului de cartonaşe galbene).


Garanţia lui Ionuţ Ursu


„Ce pot să garantez e că vom da totul pe teren, încercând să păstrăm tradiţia de a aduna puncta acasă şi să ne menţinem, cu o victorie, invincibilitatea pe teren propriu. Vrem să facem un meci bun şi să câştigăm. Ne-am pregătit bine în această săptămână. Știm ce ne aşteaptă, Turris-Oltul e o echipă matură şi omogenă, dar suntem optimişti. Trebuie să jucăm cu aceleaşi ambiţie şi determinare ca până acum. Ne bazăm şi pe sprijinul fanilor“, a spus şi fundaşul Ionuţ Ursu.


FC Farul a anunţat că, la meciul cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, doamnele şi domnişoarele vor avea intrare liberă, acesta fiind cadoul clubului de pe litoral pentru ziua de 8 Martie.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul)

Citeşte şi:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Farul - Turris-Oltul Turnu Măgurele

FC Farul, neînvinsă în returul Ligii a 2-a. E la patru puncte de baraj Vlad Muţiu - „Cu câteva victorii la rând, putem visa frumos“

Doamnele şi domnişoarele au intrare liberă la meciul FC Farul - Turris-Oltul Turnu Măgurele

FC Farul - Turris-Oltul Turnu Măgurele Paul Antoche - „Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm“

FC Farul Constanţa a căzut o poziţie în clasament, dar e în continuare la patru puncte de locul de baraj (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii