Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, neînvinsă în returul Ligii a 2-a. E la patru puncte de baraj Vlad Muţiu - „Cu câteva victorii la rând, putem visa frumos“

ro

06 Mar, 2020 00:00 2992 Marime text

FC Farul Constanţa întâlneşte sâmbătă, 7 martie, pe teren propriu, de la ora 12.00, Turris-Oltul Turnu Măgurele, în etapa a 24-a a Ligii a 2-a, iar în tabăra „marinarilor“ cuvântul de ordine este victoria. 
 
Farul este neînvinsă la Constanţa în acest campionat, având un bilanţ excelent de nouă victorii şi un egal în zece partide, golaveraj 21-4, iar în clasamentr se află pe locul opt, cu 33 de puncte (la patru puncte de locul trei, care duce la barajul de promovare menţinere în Liga 1). De cealaltă parte, Turris-Oltul este a patra în ierarhie, cu 36 de puncte.
 
„Am obţinut un rezultat destul de bun la Ploieşti (n.r. un egal, 0-0, în runda precedentă). Chiar dacă nu am reuşit să marcăm, defensiv, dar şi toată echipa, ne-am făcut treaba. Suntem neînvinşi până acum în retur, cu două victorii şi două egaluri în patru meciuri. Am pornit cu dreptul în 2020 şi sperăm să avem rezultate şi mai bune de acum înainte. Contra lui Turris-Oltul, dacă vom juca ca până acum acasă şi vom avea aceeaşi atitudine  vom câştiga. Important este să legăm câteva victorii la rând şi atunci putem să visăm frumos“, a declarat căpitanul FC Farul, portarul Vlad Muţiu. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
FC Farul - Turris-Oltul Turnu Măgurele Paul Antoche - „Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii