Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci de centură mondială la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Urcă în ring cei mai în vogă luptători

ro

08 Jul, 2019 00:00 4266 Marime text
Cel mai mare show sportiv al anului e găzduit de Mamaia, luna viitoare! E vorba de ediţia a patra a galei de sporturi de contact OSS Fighters, care se va desfăşura pe 22 august, în piaţeta Cazino din staţiunea litorală şi care anunţă un spectacol memorabil.
 
„Cei mai în vogă sportivi. Meci de centură mondială. Invitaţi surpriză de nivel mondial. Meci în cadrul campaniei «Se caută un greu». În cadrul galei veţi asista la un moment cu totul special (invitat special, Eduard Irimia, producţie film artistic de nivel internaţional“, sunt numai câteva dintre ingredientele cu care organizatorii evenimentului sunt siguri că vor avea şi de data această un succes deplin, aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele trei gale, desfăşurate la Constanţa, Mamaia şi Bucureşti.
Organizatori sunt One Star Security (Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener, Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Cosntanţa (George Drăgan); sponsor principal, Gets Bet; sponsor, VMG Plast Recycling.
 

„Încercăm să readucem povestea începută acum 16 ani“

 
În cadrul campaniei „Se caută un greu 2019“, scouter oficial pentru România din partea Superkombat Global va fi Marcel Boboc, fost boxer şi fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box (atunci când forul era condus de Leonard Doroftei). „Îl provoc pe prietenul meu şi omul de sport Marcel Boboc să devină Scouter Oficial din partea Superkombat Global pentru România în campania «Se Caută Un Greu 2019», unde împreună cu promoţia OSS Fighters încercăm să readucem povestea începută acum 16 ani, prin galele care au generat zeci de eroi de-a lungul timpului. Mai avem cu siguranţă ce să găsim în România şi la nivel global, prin ceilalţi parteneri. Cu siguranţă, şi Marcel va ajuta, aşa cum a făcut-o şi în trecut, când ne-a recomandat oameni care în trecut au fost prin ograda Superkombat. În curând, surprize mari pentru cei care credeau că povestea s-a terminat!“, a menţionat promotorul Eduard Irimia, preşedintele promoţiei Superkombat.
 

„Înainte de toate, spiritul Superkombat trebuie să reînvie“

 
Răspunsul lui Marcel Boboc a fost pozitiv. „Cum îmi plac provocările, răspunsul meu este DA! Va trebui să muncim cu toţii, deoarece, cândva, împreună şi cu ajutorul lui Dumnezeu, am reuşit să facem lucruri bune pentru sport şi sportivi, care vor fi greu de depăşit. Înainte de toate, spiritul Superkombat trebuie să reînvie. Voi lua legătura cu absolut toţi care au pus umărul cândva la acest «Fenomen»“, a precizat Marcel Boboc, cel care e naşul de cununie al unui alt fost boxer (şi antrenor), Florin Băţârlău, originar din Bacău, dar stabilit la Constanţa în urmă cu doi ani şi jumătate.
 
Citeşte şi:
 
Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

Cununie inedită la Constanţa. Nuntaşii au purtat ii! S-a căsătorit Florin Băţârlău, fost boxer şi antrenor. Cavalerul de onoare, sportiv din SUA (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii