Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

ro

22 Aug, 2019 00:00 3271 Marime text
În această perioadă, se realizează filmul de acţiune „Back2Back“, iar filmări se fac şi pe litoralul românesc. În producţie vor juca şi actori români, printre care luptătorii Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu şi constănţeanul Alex Filip, iar în film vor apărea şi cadre de la gala OSS Fighters 4, care se dispută joi seară, la Mamaia.
 
Filmări pentru „Back2Back“ au avut loc în portul Tomis din Constanţa, în staţiunea Mamaia, dar şi în oraşul Ovidiu. „Delegaţia oficială a filmului Back2Back, având ca producător executiv pe Alain Depardieu («The Piano» / «Pianul», premiat cu Palme D'Or la Festivalul de la Cannes), împreună cu actori de talie mondială, au vizitat oraşul Ovidiu, unde în această săptămână, vor filma o parte din scenele acestui film. Delegaţia a fost întâmpinată de primarul George Scupra şi secţia de karate al Clubului Sportiv Ovidiu - Ashikara!“, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Ovidiu.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Ovidiu)
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Filmări, la Mamaia, pentru producţia „Back2Back“. Ionuţ Iftimoaie este „Ivan“ (galerie foto)

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii