Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci contra câştigătoarei Cupei Luxemburgului FC Viitorul demarează diseară o nouă campanie europeană (galerie foto)

ro

12 Jul, 2018 00:00 1830 Marime text
Fosta campioană a României, FC Viitorul, va începe joi, 12 iulie, de la ora 21.00 (ora României), o nouă campanie europeană. În prima manşă din turul 1 preliminar al Europa League, echipa constănţeană, clasată pe locul 4 în ultima ediţie de campionat, va întâlni, în deplasare, câştigătoarea Cupei Luxemburgului, Racing FC Union.
 
 
Confruntarea poate fi urmărită în direct la TVR1 şi TVR HD. FC Viitorul a plecat încă de marţi din Constanţa, iar, după o noapte de cazare la Bucureşti, ieri-dimineaţă delegaţia constănţeană a plecat spre Luxemburg, ajungând acolo în jurul orei 13.00 (ora României). Aseară, a fost programată conferinţa de presă premergătoare partidei, urmată de antrenamentul oficial înaintea jocului. La sosirea echipei la hotelul din Luxembourg unde e cazată, „Double Tree“, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a fost abordat de un fan pentru a-i da autografe pe mai multe fotografii cu „Regele“.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Gică Hagi - „Trebuie să tratăm foarte serios dubla“ FC Viitorul joacă joi în Luxemburg în turul întâi preliminar al Europa League
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii