Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe competiții sportive sunt programate în acest week-end la Constanța. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

16 Mar, 2018 10:09 1835 Marime text
În acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
Potrivit IJJ Constanța, astăzi, 16 martie a.c., jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa II şi C.S.U. Galaţi, ce va avea loc în Sala Sporturilor din mun. Constanţa, cu începere de la ora 18.00.

Sâmbătă, 17 martie a.c., oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet feminin dintre echipele C.S. Phoenix Constanţa şi C.S.M.Ploieşti, eveniment sportiv ce se va disputa tot la Sala Sporturilor, începând cu ora 13.00.

În aceeaşi zi, cu începere de la ora 15.00, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona stadionului „Tineretului” din Cernavodă, unde va avea loc partida de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă şi Victoria Traian.

Sâmbătă, 17 martie şi duminică, 18 martie se va acţiona pentru asigurarea ordinii publice şi protecţia spectatorilor la Turneul Final 4 – Cupa României la handbal masculin, ce va avea loc la Sala Sporturilor.

”Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent” - au precizat reprezentanții IJJ Constanța. .

Sursa foto: IJJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii