Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:39 28 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţii sportive dedicate amatorilor de toate vârstele, organizate de Primăria Ovidiu, prin Clubul Sportiv Ovidiu

ro

14 Feb, 2020 00:00 2087 Marime text

Primăria Ovidiu, prin Clubul Sportiv Ovidiu, organizează în perioada februarie - martie o serie de competiţii sportive dedicate amatorilor de toate vârstele. De altfel, sportul în oraşul Ovidiu este susţinut în mod constant de autoritatea publică locală. La Clubul Sportiv Ovidiu funcţionează mai multe secţii: handbal, haltere, rugby, fotbal, dans sportiv, karate, baschet.


Astfel, în data de 22 februarie va avea loc Campionatul de tenis de masă (ediţia a II-a), iar în perioada 13 - 22 martie - Campionatul de fotbal. La Campionatul de tenis de masă pentru amatori se pot înscrie iubitorii acestui sport din oraşul Ovidiu la  trei categorii: categoria I - juniori 14-18 ani, categoria II - seniori 18-40 de ani şi categoria III - peste 40 de ani.  Înscrierile se pot face până pe data de 20 februarie la Sala Sporturilor Ovidiu şi la Centrul Cultural „Elena Roizen“ din oraş (bibliotecă).


La Campionatul de fotbal pentru amatori se pot înscrie persoane care au peste 16 ani. Înscrierile se pot face în perioada 24 februarie - 10 martie, la sediul CSO Ovidiu - Sala Sporturilor şi la Centrul Cultural „Elena Roizen“ din oraş (bibliotecă). Pentru informaţii, regulament şi înscrieri puteţi apela numărul de telefon 0722.160.819.


Citeşte şi:


Primăria Ovidiu a instituit Comandamentul pentru situaţii de urgenţă

Acţiuni de dezinfecţie în unităţile şcolare din oraşul Ovidiu şi satele Poiana şi Culmea
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii