Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:29 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte pe plajă Şase medalii la Cupa Poseidon pentru CS Victoria Cumpăna, care a ocupat locul trei din 25 de cluburi (galerie foto)

ro

30 Jun, 2018 00:00 713 Marime text
În localitatea 2 Mai din judeţul Constanţa s-a disputat Cupa Poseidon la lupte pe plajă, întrecere care a adunat la start 25 de cluburi din întreaga ţară.
 
Printre acestea s-a aflat şi CS Victoria Cumpăna, iar sportivii şi sportivele pregătite de George Papazu au obţinut şase medalii: două de aur, prin Cristian Somandru (categ. 50 kg) şi Alina Tabert (categ. 60 kg), două de argint, prin Marian Prodan (categ. 35 kg) şi Isabela Marin (categ. 40 kg), şi două de bronz, prin Alex Ristache (categ. 45 kg) şi Larisa Cardei (categ. 50 kg). De asemenea, Mădălin Mistode s-a clasat în apropierea podiumului, pe locul cinci, la categoria +70 kg.
 
La finalul competiţiei, Clubul Sportiv Victoria Cumpăna s-a clasat pe locul trei din totalul celor 25 de cluburi participante. „Este un rezultat notabil. Sunt mulţumit de evoluţiile sportivilor mei, mai ales că, deşi are o pregătire de aproximativ nouă luni, Cristian Somandru a reuşit sa învingă un campion balcanic si naţional, care practica lupte de opt ani, iar Isabela Marin a învins-o pe campioana României“, a declarat George Papazu.
 
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)

Ti-a placut articolul?

Comentarii