Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

ro

12 Jan, 2018 00:00 7019 Marime text
Neînvins în circuitul artelor marţiale mixte (MMA), luptătorul Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa (antrenor, Daniel Asaftei), va evolua din nou, în Republica Moldova, într-o gală „Eagles Fighting Championship“.
La ediţia a şaptea a întrecerii, desfăşurată pe finalul anului trecut, Cătălin Căşaru l-a învins pe un sportiv din Belarus, Mikhail Bondar, iar evoluţia constănţeanului i-a impresionat pe şefii promoţiei, care l-au inclus pe luptătorul de 27 de ani şi în programul galei de pe 10 februarie a.c.
 
„Prima veste pentru clubul nostru în noul an! Cătălin Căşaru va lupta din nou în gala Eagles MMA din Republica Moldova, pe data de 10 februarie! Acesta este prezentat cu respect şi entuziasm de către organizatori, ca un superstar, un luptător de top, neînvins şi urcând pe culmile performanţei“, a declarat cunoscutul luptător Alex Filip, unul dintre cei care au înfiinţat Sharks Gym Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (Eagles Fighting Championship)
 
Citeşte şi:
 
Luptător la Sharks Gym Constanţa Cătălin Căşaru, învingător în gala „Eagles Fighting Championship-7“, de la Chişinău (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii