Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul a jucat în zece oameni din minutul 28 contra Sportului Snagov! Cu ce scor s-a încheiat meciul (galerie foto)

ro

26 Aug, 2018 10:51 2486 Marime text
Stadionul „Voinţa“ din Ghermăneşti (Snagov) găzduieşte, astăzi, de la ora 11.00, partida Sportul Snagov - SSC Farul Constanţa, din etapa a patra a Ligii a 2-a.

În clasament, formaţia gazdă se află pe locul cinci, cu şapte puncte, în vreme ce echipa de pe litoral ocupă poziţia a 16-a, cu trei puncte.

Ion Barbu, antrenorul SSC Farul, începe meciul cu: Stavrev - Iani, Twumasi, Frîncu, C. Zamfir - Tudorică, Doumbia - Al. Grigoraş (cpt.), G. Păun, R. Licu - Momodou.

Rezerve: Vincent - B. Petrescu, Cocârlă, Ţăranu, Lamine, Sabangeanu, P. Niţă.  

Echipa Sportului Snagov (antrenor, Laszlo Balint) este: Fl. Iacob - Vlădoiu, Lică, I. Şerban, Oanea - Bărbulescu (cpt.), L. Ion - Gîţ, Buia, Hlistei – Elek.

Rezerve: Marinescu - Borţoneanu, Tazouti, Bg. Stancu, Bg. Oancea, S. Costache, Huiban.


UPDATE: Partida s-a încheiat. Sportul Snagov s-a impus cu 1-0.

UPDATE:
O nouă ocazie mare a Sportului, în minutuş 86! În urma unui corner, Bărbulescu trimite peste din apropiere! La gazde se face şi a treia schimbare, Tazouti în locul lui Hlistei, în minutul 87. În aceste ultime minute, SSC Farul joacă cu doi jucători mai puţin, Iani, accidentat la genunchi, fiind în afara terenului!

UPDATE: Contraatac supranumeric al gazdelor, care nu reuşesc să fructifice însă în minutul 84, mingea fiind şutată peste poartă din careu. 

UPDATE: Elek ratează ridicarea scorului la 2-0, trimiţând cu capul pe lângă din poziţie foarte bună, în minutul 81. Ion Barbu operează un minut mai târziu a treia schimbare, Bogdan Petrescu în locul lui Georgian Păun.  

UPDATE: A doua înlocuire la Sportul Snagov, în minutul 72, iese Buia şi intră Huiban. 

UPDATE: În minutul 69, Ion Barbu face două schimbări la SSC Farul. Patrick Niţă în locul lui Alex Grigoraş şi Lamine în locul lui Doumbia. Banderola de căpitan a fost preluată de Tudorică. 

UPDATE: Prima schimbare a meciului se face la Sportul Snagov, în minutul 63. Claudiu Borţoneanu în locul lui Lucian Ion. 

UPDATE: După primirea golului, SSC Farul e mai prezentă în atac, iar în minutul 58 are două acţiuni soldate cu corner. Sportul Snagov a făcut pasul în spate şi i-a cedat iniţiativa echipei de pe litoral. SSC Farul e susţinută din tribună de un grup de suporteri.

UPDATE: În minutul 51, gazdele deschid scorul. Hlistei trage din afara careului, mingea în loveşte în spate pe coechipierul său L. Ion şi intră în poartă!

UPDATE:
Ocazie foarte mare a Sportului Snagov în minutul 47! Singur, Elek trage de la 7 metri, dar portarul Stavrev respinge extraordinar cu piciorul. 
 
UPDATE: A început partea secundă a meciului.

UPDATE: S-a terminat prima repriză. Scorul este 0-0. 

UPDATE: În minutul 40, Buia avansează şi trage din afara careului, însă mingea trece perste poartă. 

UPDATE: În minutul 28, fundaşul stânga al SSC Farul, Cosmin Zamfir, a fost eliminat, primind cartonaşul roşu, după ce arbitrul i-a acordat al doilea cartonaş galben. Anterior, gazdele avuseseră o ocazie, dar portarul Stavrev a reţinut balonul trimis cu capul de Şerban din apropiere.  

UPDATE: În minutul 15, Bărbulescu şutează peste din careu.

UPDATE: Alex Grigoraş execută şi el o lovitură liberă, în minutul 7, fără rezultat însă pe tabelă.  

UPDATE: În minutul 4, Darius Buia bate periculos o lovitură liberă, mingea se duce alături.  

UPDATE: Partida a început. 

Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii