Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 2-a Unirea Constanța începe sâmbătă sezonul 2022/2023. Dacian Nastai, antrenor

ro

05 Aug, 2022 21:13 1946 Marime text
 


Echipa de fotbal Unirea Constanța debutează sâmbătă, 6 august, în ediția 2022/2023 a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare, de la ora 18.00, Politehnica Timișoara.
 
Partida se va juca pe stadionul „Știința“ din orașul de pe Bega.
 
În perioada de pregătire, Unirea a susținut patru partide de verificare, fără să cunoască înfrângerea: 2-2 cu Progresul Spartac, 3-1 cu Dinamo București, 3-1 cu CS Afumați și 2-2 cu Gloria Buzău.
 
Echipa începe sezonul avându-l ca antrenor pe Dacian Nastai, după ce, în ediția trecută, a fost condusă de pe banca tehnică în majoritatea etapelor de Leonard Strizu.
 

Am fost conștient când am venit la echipă că avem un lot tânăr, cu mulți copii de perspectivă. Problemele noastre sunt legate de perioada scurtă de pregătire, pentru că am început destul de târziu. Aș mai fi vrut două săptămâni de pregătire și două meciurile amicale, dar aceasta este situația. Am reglat multe în aceste săptămâni, dar mai avem de pus la punct destule lucruri, pe care le vom rezolva pe parcurs. Îmi doresc mereu mai mult pentru acești copii, care au posibilitatea de a juca la nivelul Ligii a 2-a și de a progresa, a spus tehnicianul, potrivit site-ului oficial al clubului.

 
Lotul Unirii pentru meciul de la Timișoara în cuprinde pe: Mihai Udrea, Mario Popescu – portari, Mihai Tudose, Paul Coza, Alexandru Șuteu, Radu Cireșoiu, Radu Zamfir, Narcis Lăcătuș, Ștefan Cană, Aurelian Ciuciulete, Rareș Trif, Luca Mitrică, Ciprian Timiș, Alexandru Enache, Ovidiu Horșia, Robert Tudor, Ianis Malama, Andreas Chirițoiu, Adrian Niță, Vlad Șerbănescu – jucători de câmp.
 

Ca orice început, este dificil. Va fi un meci foarte greu, pentru că nu cunoaștem aproape nimic despre adversar. Știm că lotul s-a schimbat și că este un antrenor nou. Mă interesează, în primul rând, jocul echipei. Dacă se va vedea tot ce am lucrat și am pregătit împreună, voi fi mulțumit și poate veni și un rezultat pozitiv, care contează mult pentru acești copii. Noi punem însă accentul pe dezvoltarea lor și a modelului de joc al echipei, a precizat Dacian Nastai, conform sursei citate.

 
Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii