Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juvhel Tsoumou, de la FC Viitorul, convocat la Naţionala statului Congo

ro

20 Mar, 2021 11:48 3129 Marime text
  • În vârstă de 30 de ani, Tsumou este născut în Congo, dar are și cetățenie germană.

Juvhel Tsoumou, atacant la FC Viitorul, a fost convocat la echipa naţională a statului Congo, pentru partidele cu Senegal (de pe 26 martie) și Guineea Bissau (de pe 30 martie), din preliminariile Cupei Africii.
 

Mult succes, Juvhel!, este mesajul FC Viitorul.

 
Tsoumou a fost transferat de echipa constănţeană luna trecută şi a reuşit să marcheze deja în tricoul fostei campioane a României.
 
Atacantul a semnat cu FC Viitorul un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 30 de ani (e născut pe 27 decembrie 1990), Tsumou este născut în Congo, dar are și cetățenie germană. A mai evoluat în carieră pentru echipele de juniori de la Frankfurt și Blackburn, apoi pentru Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen (ambele Germania), Preston North (Anglia), Plymouth, TSV Hartberg (Germania), FK Senica (Slovacia), FC Hermannstadt, FCSB și ultima oară la Liaoning Shenyang Urban (China).
 
Aflată pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, FC Viitorul susţine următorul meci în campionat duminică, 4 aprilie, de la ora 15.00, în deplasare cu FC Botoşani (locul 5, cu 38 de puncte).  

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii