Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte FC Hermannstadt în Liga 1 Andrei Artean - „Încă mai sperăm la play-off”

ro

12 Mar, 2021 10:53 3247 Marime text
  • FC Viitorul se află pe locul 11 în clasament, la opt lungimi de ultima poziţie care duce în play-off.

În etapa a 27-a a Ligii 1, FC Viitorul joacă în deplasare cu FC Hermannstadt, sâmbătă, 13 martie, de la ora 14.30.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul 11, cu 29 de puncte (la opt lungimi de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off), în tmp ce formaţia sibiană ocupă poziţia a 15-a (penultima), cu 22 de puncte.

E o deplasare lungă şi grea. Ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe puternice. Cred că vom fi dezavantajai şi puţin de teren, întrucât vineri joacă Craiova acolo. Cred că va fi o suprafaţă de joc grea. Sperăm să câştigăm însă, pentru că noi încă mai sperăm la play-off. Mai avem patru meciuri, plus restanţa cu Poli Iaşi, şi vrem să obţinem maximum din aceste partide şi poate ne vom califica. Sunt meciuri de totul sau nimic, precum nişte finale, a declarat mijlocaşul Viitorului Andrei Artean.  

Am jucat la FC Hermannstadt, dar acum sunt la Viitorul. Pentru mine e important unde joc acum. După meci, suntem prieteni, dar înainte e competiţie, aşa că lăsăm sentimentele deoparte. Avem un obiectiv de îndeplinit. Nu contează ce echipă întâlnesc, eu vreau să marchez meci de meci. De aceea am venit aici. Vreau să fiu mai bun de la etapă la etapă şi să ajut echipa. Nu e greu să joci cu presiune. Dacă nu poţi, atunci schimbă-ţi meseria. Trebuie să ne bucurăm de astfel de meciuri, ca o finală, a spus şi atacantul Juvhel Tsoumou.   

Nu mai avem timp de calcule. Au rămas patru meciuri plus restanţa. Dacă vrem să mai sperăm la play-off, suntem obligaţi să câştigăm toate aceste partide. Ne aşteaptă un meci greu, după o deplasare lungă, şi sunt un pic îngrijorat de cum va arăta terenul, de le meciul de vineri, de la ora 20.30. Plus că au fost ploi, a nins, astfel că, mai mult ca sigur, suprafaţa de joc nu va fi foarte bună. S-ar putea să fie un meci de luptă, aşa că trebuie să fim pregătiţi. Suntem două echpe care îşi doresc foarte mult să câştige. De când a venit antrenorul Liviu Ciobotariu, am observat o schimbare în bine la FC Hermannstadt, a spus şi antrenorul FC Viitorul, Mircea Rednic.    


Sursa foto: FC Viitorul

Citeşte şi:

Sondaj de opinie
Credeţi că FC Viitorul se va califica în turneul play-off al Ligii 1?


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii