Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătorul constănțean de tenis Sebastian Gima, salt de peste 100 de locuri în clasamentul ATP, după turneul din Tunisia

ro

19 Jan, 2022 11:24 2175 Marime text
  • În ultimul act, Sebastian l-a întâlnit pe Hazem Naw (Siria), constănțeanul fiind la un singur pas de victorie.

Tânărul jucător constănțean de tenis Sebastian Gima, în vârstă de 19 ani, a participat cu succes la turneul Futures de la Monastir (Tunisia), cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Sportivul pregătit de foștii mari jucători Andrei Pavel și Adrian Ungur, dar și de preparatorul fizic Ionuț Gavrilă a disputat în premieră finala, deși nu se număra printre favoriți.

În ultimul act, Sebastian l-a întâlnit pe Hazem Naw (Siria), constănțeanul fiind la un singur pas de victorie. Partida s-a decis în trei seturi, 7-5, 6-7 (5/7), 6-7 (7/9), iar în setul decisiv jucătorul român a beneficiat de două mingi de meci, dar pe care nu a reușit să le fructifice.

În turneu, campionul național a trecut în rundele anterioare finalei de Pietro Marino (Italia), cu 6-2, 6-4, de Marat Deviatiarov (Ucraina), cu 3-6, 7-5, 6-4 (în acest meci a salvat trei mingi de meci), de Matas Vasiliauskas (Lituania), care a abandonat la scorul de 6-2, 4-1 în favoarea constănțeanului, de și Valentin Vacherot (Franța, cap de serie nr. 2), cu 6-2, 6-3.
 
Grație parcursului de la Monastir, Sebastian Gima a făcurt un salt de peste 100 de poziții în ierarhia ATP, ajungând până pe locul 795, cea mai bună clasare din cariera sa de până acum.

În această săptămână, Sebastian Gima evoluează la un nou turneu Futures la Monastir, cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari, în cadrul circuitului Magic Tours.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii