Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi se joacă meciul FC Viitorul - Poli Iaşi Cosmin Matei - „Trebuie să privim înainte, să avem ţeluri noi”

ro

07 Apr, 2021 11:45 3063 Marime text
  • Partida este o restanţă din etapa a 24-a a Ligii 1, care trebuia să se dispute iniţial pe 22 februarie.

FC Viitorul susţine joi, 8 aprilie, de la ora 19.00, meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi (restanţa din etapa a 24-a a Ligii 1, programată iniţial pe 22 februarie).

Ambele echipe vor evolua în faza a doua a campionatului în turneul play-out, FC Viitorul ocupând în prezent locul 11, cu 31 de puncte, în timp ce echipa ieşeană se află pe poziţia a 16-a (ultima), cu 19 puncte.

Va fi un meci dificil. Ne dorim să câştigăm, întrucât trebuie să acumulăm puncte, ca să încercăm să stăm cât mai aproape de locul 7. Acesta este obiectivul. Există dezamăgire pentru ratarea calificării în turneul play-off, dar am trecut peste aceasta. Trebuie să privim înainte, să avem ţeluri noi. Important este ca la meciul cu Iaşi să arătăm o altă atitudine şi să câştigăm, a declarat milocaşul Cosmin Matei, care a lipsit etapa trecută, fiind suspendat în urma cumulului de cartonaşe galbene.

Nu va fi uşor o partidă uşoară, ca şi celelalte de altfel. Mai ales acum, când suntem într-o situaţie delicată, care solicită o reacţie imediată din partea noastră, a tuturor. Vom face totul ca să obţinem un rezultat pozitiv. Obiectivul nostru principal pentru acest sezon era accederea în play-off, l-am ratat, însă trebuie să acceptăm situaţia. Fiecare să ne gândim la ce am greşit şi să ne stabilim noi obiective, a punctat şi atacantul David Babunski.

Nu trebuie să ne gândim că Poli Iaşi e ultima clasată, pentru că, de când a venit antrenorul Nicolo Napoli, echipa e mult mai bine aşezată în teren, au câştigat un meci, iar la Clinceni au avut o repriză foarte bună, în care au şi înscris. Deci va fi un meci greu, pe care trebuie să-l luăm foarte serios. Sigur, noi pe toate le-am tratat serios, dar trebuie să luăm şi puncte, a precizat şi Mircea Rednic, antrenorul principal al FC Viitorul.  


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii