Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:17 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iubitorii de mişcare sunt invitaţi, astăzi, la Constanţa, la Crosul „1 Decembrie“

ro

01 Dec, 2015 00:00 1297 Marime text
Ediţia 2015 (a 16-a) a tradiţionalei întreceri constănţene „Crosul 1 Decembrie“ se desfăşoară astăzi, în organizarea Liceului Internaţional de Informatică, a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, a Asociaţiei Judeţene de Atletism Constanţa, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi a Şcolii „Spectrum“.
 
Cursa va urma următorul traseu: strada Traian - bulevardul Tomis - bulevardul Ferdinand - strada Mircea cel Bătrân - bulevardul Mamaia - bulevardul Tomis - Liceul Internaţional de Informatică, unde va fi sosirea. Startul se va da la ora 11.00, de pe strada Traian (din faţa statuii Victoria din Parcul de la Primărie), iar primii 250 de participanţi vor primi tricouri. Primii trei clasaţi, atât la fete, cât şi la băieţi, vor primi, pe lângă diplome, şi următoarele premii băneşti: locul întâi - 150 de lei, locul doi - 100 de lei, locul trei - 75 de lei.
 
Competiţia se desfăşoară sub îndemnul „Aleargă pentru sănătatea ta, aleargă pentru România!“. În ediţia de anul trecut, la întrecerea băieţilor a câştigat Cristian Bornaz (medic dentist), iar la fete, prima a sosit Andreea Jaqline Timofei (atletă de performanţă).

Ti-a placut articolul?

Comentarii