Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Rotaru va debuta, sâmbătă, pentru HC Dobrogea Sud

ro

19 Sep, 2019 22:52 1107 Marime text
Centrul Ionuț Rotaru (33 de ani) a semnat un contract până la sfârșitul actualului sezon și va debuta pentru HC Dobrogea Sud sâmbătă, la ora 18.00, în meciul de acasă cu CSM Făgăraș.

Fostul jucător al echipelor Știința Bacău, Potaissa Turda și Dunărea Călărași are o mare experiență în Liga Zimbrilor și a evoluat în numeroase meciuri internaționale, atât în cupele europene inter-cluburi cât și pentru echipa națională de seniori a României.

În 2018 a cucerit Cupa Challenge cu Potaissa Turda.

Ionuț Rotaru: ”Sunt onorat să joc la Constanța, pentru vicecampioana României. Îmi doresc să pun umărul la realizarea obiectivelor din acest sezon. Îmi place foarte mult cum am fost primit, simt că este o echipă de profesioniști. Băieții au fost OK, foarte prietenoși. Cu mulți dintre ei mă cunosc de-o viață, chiar dacă am fost adversari. Asta cred că mă va ajuta să mă integrez repede. Sper să facem meciuri frumoase împreună și să bucurăm suporterii acestei echipe.”

Născut la Adjud, unde a și început handbalul, Ionuț Cătălin Rotaru a jucat în Liga Zimbrilor pentru Știința Bacău (2008-2015), Potaissa Turda (2015-2019), cu ambele bifând prezențe pe podiumul național, dar și participări în Cupa EHF și Cupa Challenge. Are în palmares trei medalii de argint cu Știința Bacău și două de bronz cu Potaissa Turda. La începutul actualului sezon a semnat cu Dunărea Călărași, de unde vine la Constanța. Clubul nostru a perfectat astăzi transferul său.

Rudi Stănescu: ”Va fi un jucător foarte util. Aveam nevoie de un centru valoros, ca Ionuț Rotaru. Sunt convins 100% că se va integra rapid în echipă pentru că este un jucător cu mare experiență.”


HC Dobrogea Sud va juca sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, cu CSM Făgăraș, în etapa a IV-a din Liga Zimbrilor.

Sursă foto: hcdobrogeasud.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii