Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrecere internaţională CS Năvodari, din nou pe podium la turneul de rugby în 7 de la Belgrad (galerie foto)

ro

24 Jun, 2016 00:00 1961 Marime text


Şi la ediţia din acest an a turneului internaţional de rugby în 7 „Belgrade Mozzart Winner Rugby Tournament“, desfăşurat în capitala Serbiei, Belgrad, vicecampioana Diviziei Naţionale, CS Năvodari, a avut evoluţii reuşite, ocupând locul trei.
 
Participarea formaţiei dobrogene la această întrecere este una tradiţională, iar CS Năvodari a obţinut mereu rezultate bune. În 2015, rugbyştii dobrogeni au realizat cea mai bună performanţă din istoria participărilor sale la turneu, clasându-se pe locul secund, după ce în 2014 ocupaseră locul trei, iar în 2012 - poziţia a patra.
 
La ediţia 2016, CS Năvodari (antrenori, Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase) a evoluat în grupa A, unde a înregistrat o victorie (38-0 cu RC Partizan Belgrad), un egal (10-10 cu reprezentativa Bulgariei, adversarii egalând la ultima fază) şi o înfrângere (5-28 cu BRC Steaua Roșie Belgrad). În urma acestor rezultate, CS Năvodari a disputat finala mică, în care a întâlnit echipa Vojvodina Novi Sad, de care a dispus cu 10-0. Turneul i-a revenit echipei BRC Steaua Roșie Belgrad, care a trecut în meciul pentru titlu de RC Rad, scor 15-0.
 
După turneul de la Belgrad, rugbyştii năvodăreni se vor afla într-o scurtă vacanţă, până pe 10 iulie, după care vor relua pregătirile pentru Campionatul Naţional de rugby în 7. Competiţia are şase turnee, două dintre ele fiind găzduite de stadionul „Flacăra“ din Năvodari, în lunile august şi septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii