Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interes, la Mangalia, în ce privește propunerile Federației Române de Oină

ro

01 Apr, 2020 00:00 4000 Marime text
Constănțeanul Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, a purtat discuții la Mangalia cu reprezentanți ai Primăriei locale, cu scopul de a găsi soluții pentru reluarea colaborării în vederea organizării de competiții de oină în municipiul din sudul litoralului, dar și pentru demararea unui proiect de inițiere în oină a copiilor din Mangalia.

Răspunsul autorităților locale a fost unul pozitiv, existând astfel interes pentru propunerile Federației.
„Mangalia interesată de oină! Urmare a demersurilor făcute de Federație, am primit răspuns din partea Direcției Cultură și Sport Mangalia din cadrul Consiliului Local al Municipiului Mangalia prin care suntem informați că autoritățile locale sunt interesate de propunerile noastre. Concret, discutăm de reluarea tradiției organizării Cupei României în acest oraș și derularea unui proiect de inițiere în oină pentru copii și profesorii din municipiu. În acest sens, am fost invitați pentru a stabili modalități concrete de realizare a acestor proiecte, întâlnire care va avea loc atunci când se va relua activitatea în condiții normale. Mulțumim mult pentru disponibilitatea manifestată!, se arată într-un comunicat al Federației Române de Oină.
Mangalia a fost locul tradițional de organizare a Cupei României la oină între anii 1965 și 1990.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Federația Română de Oină)

Citește și:

Discuții pentru reluarea organizării competițiilor de oină la Mangalia. Este vizat și un program de inițiere în sportul național al României

           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii