Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:59 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În topul naţional Jandarmul tulcean Sorin Andrici şi-a doborât propriul record. În 24 de ore, a alergat peste 202 kilometri

ro

19 Apr, 2021 11:22 3035 Marime text
  • Vechiul record al lui Sorin Andrici era de 183 de kilometri.
 
Jandarmul tulcean Sorin Andrici a luat startul, la Bucureşti, la Campionatul Național de alergare pe șosea de 6, 12 și 24 de ore și 50 și 100 km, participând în cursa cea mai grea, de 24 de ore, cu scopul de a-și doborî propriul record, de 183 de kilometri.
 
Iar Sorin Andrici şi-a îndeplinit obiectivul,  reușind să alerge 202,01 km în 24 de ore.
 

La finalul celor 24 de ore, Sorin Andrici a reprezentat surpriza competiției, reușind să se claseze pe locul 5, după ce a alergat 202,01 km, fiind în top 5 cei mai buni ultramaratoniști din țară. Îl felicităm pe colegul nostru pentru recordul doborât şi îi urăm succes în toate competiţiile ce vor urma!, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

 

,Am ales să concurez împotriva celor mai buni ultramaratoniști din România! Am plecat de acasă hotărât să fac o figură frumoasă, am fost foarte motivat de încurajările și susținerea tulcenilor mei și, bineînțeles, alături de mine a fost  24h din 24h, soția mea, care mi-a fost nutriționist, maseur,  psiholog  sau medic! Rolul ei a fost unul esențial în această ultraperformanță! A fost o cursă gândită strategic încă de acasă, am avut un plan pe care am reușit să-l îndeplinesc în proporție de 90%. Am alergat chiar și noaptea,  pe o vreme ploioasă, la o temperatură de 5 grade, având dureri, crampe musculare, frisoane, după ce doi sportivi abandonaseră lupta,  plecând cu ambulanța. Toate aceste lucruri sunt normale în ultramaraton. Am reușit să devansez mulți sportivi de performanță și să ocup la finalul celor 24 de ore locul 5 cu distanța parcursă de 202, 1 km! Am muncit  mult pentru acest rezultat și am reușit să pun Tulcea pe harta celor mai buni cinci ultramaratoniști ai României! Dedic această clasare în top cei 5 mai buni ultramaratoniști ai României Jandarmeriei Tulcea, familiei, prietenilor și tulcenilor mei!, a precizat Sorin Andrici, conform sursei citate.

În proba de 24 de ore, pe locurile trei şi patru s-au clasat doi reprezentanţi ai ACS Ultra Run Constanţa, Daniel Antonaru - 3 (cu 230,11 km), respectiv Robert Constantin Zamisnicu - 4 (cu 228,79 km).

Totodată, echipa masculină a Ultra Run, în componenţa Daniel Antonaru, Robert Constantin Zamisnicu şi Cristian Dumitru Gheorghe, a ocupat locul întâi la 24 ore, cu 586,90 km.          
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: IJJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii