Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În judeţul Constanţa, încep competiţiile de fotbal de la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar şi Olimpiada Gimnaziilor

ro

22 Feb, 2017 00:00 2171 Marime text
Faza pe localităţi pentru gimnaziu şi liceu a întrecerii de fotbal a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi a Olimpiadei Gimnaziilor începe în judeţul Constanţa la finele acestei săptămâni, în intervalul 24 - 26 februarie.
 
Competiţiile au loc an de an pentru fiecare ciclu de învăţământ (primar, gimnazial şi liceal), sub coordonarea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a forului superior, Ministerul Educaţiei Naţionale.
 
ISJ Constanţa a stabilit unde vor avea loc, în acest weekend, partidele: la Constanţa, pe terenurile Şcolilor 3, 6, 23, 39 şi al Liceului „Traian“; la Mangalia, în sala de sport a Şcolii nr. 1; la Medgidia, în sala de sport a Şcolii nr. 2; la Murfatlar - în sala de sport a liceului; la Ovidiu - în sala de sport a Şcolii nr. 2. Faza judeţeană (sferturile de finală, semifinalele şi finalele) va avea loc pe 4 şi 5 martie, doar în municipiul Constanţa, pe terenurile Şcolilor 3, 6, 23 şi 39.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii