Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:09 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În așteptarea turneului final Flotările sunt „floare la ureche“ pentru handbalistul Ionuț Ciobanu, de la CS Medgidia

ro

21 May, 2020 00:00 1917 Marime text

• Ionuț Ciobanu este inter stânga la CS Medgidia și se menține în formă cu un program la domiciliu
• Echipa din Medgidia va participa la turneul final de promovare în Liga Națională

Handbaliștii echipei de pe primul loc în seria B a Diviziei A, CS Medgidia, continuă pregătirea, gândul lor fiind participarea la turneul final de promovare în Liga Națională.

În urma pandemiei de coronavirus, antrenamentul la domiciliu al tuturor sportivilor a devenit deja o obișnuință. Inclusiv pentru interul stânga al formației din Medgidia, Ionuț Ciobanu. „Flotările sunt «floare la ureche» pentru handbalistul Ionuț Ciobanu. Combinate și cu abdomene, alcătuiesc deja un antrenament intens pentru interul stânga al CS Medgidia. Poți încercă și tu acasă exercițiile care îl mențin în formă pe sportivul nostru!“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, unde i s-au urat cele cuvenite cu ocazia zilei de naștere unui alt handbalist al echipei, Marius Gabriel Damian: „La mulți ani fericiți, sănătoși și voioși! O zi plină de soare și zâmbete, Marius!“.

Ce s-a stabilit legat de Divizia A


La ultimul Consiliu de Administrație al Federației Române de Handbal, legat de Legat de Divizia A (promovare / retrogradare) s-a stabilit:
Cu 12 voturi „pentru” și 4 voturi „împotrivă” (Tadici, Nurhan Ali, Pavel, Evi) se aprobă închiderea clasamentelor în seriile Diviziei A - masculin și feminine - conform clasamentului actual, cu criteriile de departajare finală.
Cu 14 voturi „pentru” și 2 voturi „împotrivă” (Tadici, Bejinariu) se aprobă ca promovarea să se realizeze în urma disputării unui turneu final, la care să participe cele mai bine 8 echipe clasate în clasamentul aprobat anterior, turneu ce se va desfășura după minim 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală.
Se aprobă în unanimitate varianta „fără retrogradare”.
Se aprobă în unanimitate ca, în urma turneelor de promovare, la feminin să promoveze primele 3 echipe și la băieți primele 2 echipe, iar în cazul în care acestea nu pot onora participarea în Liga Națională, să aibă dreptul de a se înscrie restul echipelor, în ordinea clasării la turneul de promovare.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:


Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii