Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Andreea Răducan, președintele Federaţiei Române de Gimnastică, prezentă la Constanța, la Centrul Național de Pregătire al junioarelor (galerie foto)

ro

04 Oct, 2018 11:55 4208 Marime text
La Constanta a fost înființat Centrul Național de Pregătire al juniorilor la gimnastică artistică feminină, iar în acest sens astăzi a sosit la Constanța, pentru a fi alături de micile sportive şi de colectivul tehnic, fosta campioană olimpică şi de cinci ori campioană mondială Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică.

Andreea Răducan a fost însoțită din partea FRG de Alina Drăgan, iar de la DJST Constanţa fost prezent Mihai Orzan. De asemenea, au venit şi Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, şi Magda Rusu, directorul CSS1 Constanţa.

În centrul de Pregătire de la Constanţa sunt angrenate în pregătire 16 gimnaste (de la CSS1 Constanţa şi CS Farul), iar colectivul tehnic e compus din 8 persoane.

Acești copii fac parte din proiectul "Tară, țară vrem campioane!", pornit la drum de câțiva ani buni. Iniţiatorul acestui proiect a fost, după cum bine ştiţi, Mariana Bitang, alături de Octavian Belu. Sunt foarte fericită că, deşi atunci nu conduceam FRG, am putut fi alături de dumnealor în demararea programului. Astăzi, împreună, ne bucurăm să-i avem aici pe cei mai talentați copii care au reușit să parcurgă etapele de verificare din ultimii ani, concretizându-se acest lucru în formarea unui centru de juniori, aici, la Constanţa. Rezultatele au confirmat că aceşti copii merită ajutaţi, centralizaţi într-o pregătire aşa cum se cuvine, pentru un centru de juniori, a declarat Andreea Răducan.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii