Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis, victorioasă în derby-ul cu CSVM Zalău HCM Constanţa joacă, astăzi, în deplasare cu Poli Timişoara

ro

12 Mar, 2015 00:00 1704 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, are, astăzi, meci de campionat, întâlnind în deplasare Poli Timişoara, în etapa a 22-a a Ligii Naţionale. Meciul se joacă la Reşiţa şi începe la ora 18.30. În clasament, HCM se află pe locul trei, cu 36 de puncte, iar Poli ocupă poziţia a zecea, cu 22 de puncte. „Sperăm să câştigăm acest meci, pentru că cele trei puncte sunt foarte importante. Va fi foarte greu, dar ne vom lupta până în ultimul minut“, a declarat handbalistul constănţean George Buricea.

 Javier Humet - „Publicul - al optulea sau al nouălea jucător“

 Pe lângă campionat, HCM mai este angrenată în Cupa României, unde va juca în semifinale, dar şi în Cupa EHF, întrecere în care, graţie victoriei, 28-27, cu formaţia spaniolă Fraikin BM. Granollers, de la Constanţa, păstrează şanse de a depăşi grupa B. Golul succesului cu Granollers i-a aparţinut unui handbalist... iberic, Javier Humet. „Pentru mine, a fost un meci special. Am mulţi prieteni la Granollers, iar cu unii dintre actualii jucători de la Granollers mă cunosc de la juniori. În ciuda problemelor de lot, am jucat până la capăt şi am reuşit să câştigăm. Publicul a fost al optulea sau al nouălea jucător. Fără el, nu puteam învinge. Am făcut un meci extraordinar. Nu contează că reuşita victoriei mi-a aparţinut mie. Ceea ce contează e victoria“, a declarat Javier Humet. „A fost o victorie grea. Am muncit mult pentru aceste puncte şi suntem fericiţi. Am jucat la sacrificiu. Ne este foarte greu, acum avem meci la Timişoara, iar acest ritm infernal continuă. Îi mulţumim publicului că ne susţine. În Cupa EHF, ne jucăm şansa până la ultimul meci. Mereu intrăm pe teren cu gândul la victorie, indiferent pe cine întâlnim“, a spus şi George Buricea. 

CVM Tomis termină sezonul regulat pe primul loc

Campioană a României la volei masculin şi lider al clasamentului Diviziei A1, CVM Tomis Constanţa a câştigat, ieri, meciul de pe teren propriu cu a doua clasată, CSVM Zalău, partida fiind o restanţă din etapa a 17-a. Gazdele s-au impus cu 3-1 (22-25, 25-18, 25-15, 25-23), însă niciuna dintre cele două echipe nu a utilizat formulele standard. Graţie acestei victorii (a 21-a din tot atâtea partide jucate), CVM Tomis şi-a asigurat locul întâi la finele sezonului regulat, înaintea ultimei partide pe care o va susţine în această fază a campionatului, mâine, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti, în runda a 22-a. Confruntarea a fost programată de la ora 17.45, în direct la Digi Sport 2.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii