Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a trecut peste eşecul cu CSM Bucureşti Dan Vasile - „Aveam nevoie de această victorie. Am obţinut un succes de moral“

ro

04 Mar, 2020 00:00 1647 Marime text

După eşecul de pe teren propriu cu CSM Bucureşti, venit la capătul a aproape cinci luni de invincibilitate, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a obţinut un succes de moral în partida imediat următoare, 33-19 (17-8), tot pe litoral, în compania penultimei clasate, HC Buzău 2012.


Portarul constănţean Dan Vasile a precizat că el şi coechipierii săi au evoluat cu seriozitate, netratându-şi de sus adversarul. „Aveam nevoie de această victorie, după un episod mai puţin plăcut, meciul anterior cu CSM Bucureşti. Am tratat confruntarea cât am putut de serios şi nu ne-am desconsiderat adversarul. Nicidecum. Am obţinut un succes de moral. Ne doream să învingem şi CSM-ul, dar n-a fost să fie, au jucat ei mai bine.


Ne bucurăm că înfrângerea cu echipa din capitală nu şi-a pus atât de mult amprenta asupra spectatorilor şi ne-au susţinut frumos şi cu Buzăul. Ei ne ajută foarte mult şi vrem să fie alături de noi tot timpul. Trebuie să înţeleagă că, în sport, se întâmplă să mai şi pierzi. În meciul cu Buzău, m-am bucurat să fiu din nou pe teren după destul de mult timp. Mi-a fost mai greu la început, neavând meciuri în picioare, dar apoi a fost mai bine. Am dat totul“, a precizat Dani Vasile.
 

Absenţe la HC Buzău 2012


Formaţia oaspete nu a deplasat la Constanţa mai mulţi jucători importanţi, precum Șania, Nosrati, Mironescu sau Grasu, iar antrenorul HC Buzău 2012, Eliodor Voica, a lămurit această decizie. „A fost din dorinţa de a proteja jucătorii noştri, care şi aşa mulţi dintre ei sunt accidentaţi, la care se mai adaugă o stare gripală pe care o avem în echipă. Acesta este principalul motiv pentru care nu am făcut deplasarea cu tot lotul sau cu cel disponibil momentan. În altă ordine de idei, ne-a interesat şi ca jucătorii noştri mai tineri sau cei care au evoluat mai puţin până acum să prindă minute. A fost un joc bun, cu un adversar redutabil, din plutonul fruntaş al campionatului, contra căruia am vrut să facem o mică evaluare“, a punctat Voica.
 

„Meciul nu va fi tratat ca unul amical“


Aflată pe locul patru în clasament, cu 39 de puncte, HCDS va întâlni în etapa următoare, în deplasare, Politehnica Timişoara, ocupanta poziţiei a opta, cu 30 de puncte, dar cu un meci în minus. Întâlnirea a fost programată duminică, 8 martie, de la ora 11.00, în direct la TVR2. „Timişoara este o echipă foarte bună, deşi are destul de puţini jucători, însă nu se vor da la o parte, cum nici noi nu o vom face, cu siguranţă. Ne vom întâlni apoi şi în semifinalele Cupei României. E un meci bun de pregătire pentru acea partidă, dar nu va fi tratat ca unul amical“, a prefaţat confruntarea Dani Vasile.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud, succes lejer la Constanţa cu HC Buzău 2012


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii