Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliştii de la CSS Medgidia, HC Farul şi CSS1 Constanţa încep evoluţiile de la turneul semifinal (galerie foto)

ro

22 Mar, 2017 00:00 6153 Marime text
Judeţul Constanţa participă cu trei echipe, CSS Medgidia, HC Farul Constanţa şi CSS1 Constanţa, la faza semifinală a Campionatului Naţional de handbal rezervat juniorilor 1, care începe astăzi.
 
Întrecerea este organizată sub forma a patru grupe de câte şase formaţii, dintre care primele două clasate din fiecare serie obţin calificarea la faza finală. Reprezentantele Constanţei s-au calificat la turneul semifinal în urma evoluţiilor din seria B a sezonului regulat. Într-o grupă de opt echipe, câştigată de CSS Galaţi, cu 58 de puncte, CSS Medgidia a ocupat locul doi, cu 47 de puncte, HC Farul a fost a treia, cu 45 de puncte, iar CSS1 a venit pe patru, cu 44 de puncte.

Pe cine are adversare HC Farul


HC Farul (antrenori, Enis Murtaza şi Florin Cazan) evoluează în turneul semifinal la Oneşti, în grupa 1, urmând a susţine partidele: astăzi, de la ora 18.15, cu LPS Vaslui; joi, 23 martie, de la ora 14.30, cu CSS Sibiu; vineri, 24 martie, de la ora 18.00, cu CT Media Bucureşti; sâmbătă, 25 martie, de la ora 15.45, cu LPS Tg. Jiu; duminică, 26 martie, de la ora 10.45, cu CSS Odorhei. Din lot fac parte Alexandru Gabriel Chilianu, George Priemschi, Viorel Vrabie, Dan Ştefan Bocioagă, Adrian Vuletici, Alexandru Popa, Robert Licurici, Darius - Tiberiu Ghereben, Paul Cazacu, Gabriel Ilie, Ştefan - Dragoş Moroşanu, Daniel Susanu, David Cutura, Andrei - Cristian Ciobănescu şi Andrei Apostol.  

CSS1 joacă la Sf. Gheorghe 


CSS1 Constanţa evoluează în turneul semifinal la Sf. Gheorghe, în grupa 4, după programul: astăzi, de la ora 15.00, cu CSM Bucureşti; joi, 23 martie, de la ora 12.30, cu CSS Sighişoara; vineri, 24 martie, de la ora 12.30, cu LPS Banatul Timişoara; sâmbătă, 25 martie, de la ora 9.00, cu LPS Suceava; duminică, 26 martie, de la ora 9.00, cu CSS Făgăraş. Lotul este pregătit de Lăcrămioara Ilie, Mariana Solomon şi Iuxel Osman, iar la Sf. Gheorghe au plecat 20 de handbalişti: Octavian Toader, Paul Schipor, Sever Borcescu, Alexandru Culea, Ionuţ Răducan, Andrei Popovici, Andrei Muşat, Alexandru Beleuţă, Bogdan Anton, Alexandru Andrei, Adrian Deac, Mihai Duca, George Alexandru, Sabin Niculae, Paul Manoilă, Adrian Dedea, Andrei Balint, Eric Bărbuş, Viorel Boşca şi Petru Pomian, ultimii cinci provenind de la Academia Minaur Baia Mare şi având dublă legitimare.

CSS Medgidia debutează contra CSS Ploieşti


Pregătiţi de Adrian Georgescu şi Ionuţ Cazan, handbaliştii de la CSS Medgidia vor disputa partidele de la turneul semifinal în grupa de la Turda (a 2-a). Programul este următorul: astăzi, de la ora 11.00, cu CSS Ploieşti; joi, 23 martie, de la ora 19.00, cu CS Ştiinţa Municipal Bacău; vineri, 24 martie, de la ora 11.00, cu CSS2 Baia Mare; sâmbătă, 25 martie, de la ora 15.00, cu LPS I. Balaş Soter Buzău; duminică, 26 martie, de la ora 11.00, cu LPS Liceul Militar „Mihai Viteazu“ Alba Iulia.
 
Din lot fac parte: portari - Răzvan Cazan, Vasile Burloi; jucători de câmp - Marius Damian, Adi Dobrescu, Marian Mihai, George Colac, Cătălin Gheorghe, Vlad Tănase, Andrei Leţa, Frendux Vasile, Antonio Damu, Cosmin Oncioiu, Cătălin Şerban şi Ionuţ Meca. Toate cele trei echipe din judeţul Constanţa au ca obiectiv calificarea la turneul final.
 
Sursa foto: Facebook (HC Farul, Adrian Georgescu, Lăcrămioara Ilie) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii