Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haltere Constanța Bianca Dumitrescu, triplă campioană europeană la tineret (GALERIE FOTO)

ro

27 Jul, 2023 09:51 1345 Marime text


Performanță deosebită realizată la Campionatul European de juniori și tineret (Under-23), de la București, de halterofila Bianca Dumitrescu (dublu legitimată CS Farul Constanța – CSM Constanța, dar care, la această competiție, a reprezentat doar CS Farul).

Sportiva antrenată de Aurel Tătaru a concurat la tineret, la categoria 49 kg, și a cucerit trei medalii de aur, devenind astfel triplă campioană europeană, la stilul smuls (cu 63 kg), la stilul aruncat (cu 80 kg) și la total (cu 143 kg), toate cele trei performanțe reprezentând recorduri personale.

România găzduiește pentru a treia oară o ediție a Campionatelor Europene de Juniori și Tineret U-23.
 
Întrecerea se desfășoară până pe 3 august, în Sala de Sport a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din capital, reunind 387 de sportivi din 34 de țări din întreaga Europă.

Bianca Daniela Dumitrescu a fost descoperită de domnul antrenor Angheluș Beșleagă, iar drumul spre înalta performanță a fost netezit în ultimii ani de către antrenorul Clubului Sportiv Farul Constanța, domnul Aurel Tătaru. Felicitări, Bianca! Felicitări, Aurel Tătaru!, este mesajul CS Farul.

Săptămâna viitoare, marți, 1 august 2023, la Europene, dar la categoria juniori, va concura și Darius Tătaru (CS Farul Constanța; antrenor, Aurel Tătaru), la categoria 96 kg. 
 
Sursa foto: Facebook – Aurel Tătaru (1 și 2 ); Federația Română de Haltere (galerie)

Citește și:


Halterofila constănțeană Bianca Dumitrescu, aproape de medalii la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii