Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Gimnastică aerobică După Jocurile Balcanice, sportivele de la ACSA It’s What I Love au ieșit campioane și la Naționale (GALERIE FOTO)

ro

06 Nov, 2023 17:00 1636 Marime text
 
 
  • Clubul constănțean a cucerit aurul, atât la trio, la categoria ND Trio (9/11 ani), cât și la Grup ND,, dar și medalia de argint, la individual.
 
Sportivele de la ACSA It’s What I Love by Elena Rușa Constanța, club afiliat la Federația Română de Gimnastică, au avut evoluții deosebite și la Campionatul National de Gimnastică Aerobică pentru seniori și juniori, întrecere găzduită de Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.

La competiția organizată de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu DJST Constanța, Fundatia Farul Sport 2008, CS Farul Constanța și CSS1 Constanța, au participat 224 de sportivi (12 seniori și 212 juniori), fete și băieți, legitimați la 19 cluburi. De la ACSA It’s What I Love by Elena Rușa Constanța, sportivele Diana David, Amalia Iancu și Sara Avram au cucerit aurul, atât la trio, la categoria ND Trio (9/11 ani), cât și la Grup ND, la aceeași categorie, alături de colegele de club Roxana Răileanu și Antonia Vasilescu. Totodată, la Individual, categoria a III-a, Diana David a obținut medalia de argint.

Nu în ultimul rând, Antonia Constantin, împreună cu Roxana Răileanu și Antonia Vasilescu, au luat locul 7 la trio categoria a III-a, la această secțiune concurând 14 cluburi.
 
La grup categoria a III-a, acolo unde ACSA It’s What I Love 1 a cucerit medalia de aur, mezinele Anna Petrov, Maya Radovanovici, Olivia Călin, Patrisia Lepădatu și Patricia Scumpu (ACSA It’s What I Love 2) au obținut locul 6 din 12 cluburi participante. 
 
„Diana David, Sara Avram, Amalia Iancu, Antonia Constantin, Roxana Răileanu, Antonia Vasilescu, Patricia Scumpu, Olivia Călin, Patrisia Lepădatu, Maya Radovanovici, Alesia Sapariuc, Niculae Bianca si Anna Petrov, să vă bucurați mereu de acest sport frumos, de frumusețea lui și originalitate, de ritm, grație și forță. Felicitări pentru victoria voastră, o nouă realizare și experiență în viața voastră, bucuria strălucitoare în inimile celor dragi. Vă doresc să credeți întotdeauna în voi, să vă antrenați mereu cu voință în fiecare zi, să mergeti mereu cu îndrăzneală spre culmile succesului și să vă țină mereu fiecare experiență pline de bucurie, împreună!“, a fost mesajul Elenei Rușa.
 
Aur la Jocurile Balcanice
 
Anterior, la Jocurile Balcanice pe categorii de vârstă la gimnastică aerobică, de la București, fetele de la ACSA It’s What I Love au cucerit titlul la trio ND, în formula Sara Andreea Avram, Diana Ioana David și Amalia Iancu. Cu punctajul de 17.150, tricolorele au depășit pe podium Ungaria - locul 2 (16.900) și Bulgaria - locul 3 (16.800). Totodată, la grup ND, România 2 (Roxana Răileanu, Antonia Vasilescu, Sara Avram, Diana David, Amalia Iancu) a ocupat locul patru, cu 16.700.
  
După 3 zile de concurs, România a câștigat la Jocurile Balcanice 24 de medalii (cinci de aur, opt de argint și 11 de bronz).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Gimnastele de la ACSA It’s What I Love Constanța, medaliate și la Cupa Iașului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii