Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la ACSA It’s What I Love Constanța, medaliate și la Cupa Iașului (GALERIE FOTO)

ro

25 Sep, 2023 11:13 2043 Marime text


Sportivele de la ACSA  It’s What I Love  by Elena Rușa Constanța, club sportiv afiliat, au avut evoluții deosebite, care le-au adus medalii și clasări bune, și la ediția a 11-a a Cupei Iașului, concurs național de gimnastică aerobică, organizat în colaborare cu Federația Română de Gimnastică.

Concursul a reunit 18 cluburi sportive consecrate, fiind decisiv pentru calificarea la Balcaniada ce se va tine în București, în luna octombrie 2023. Naționalele vor avea loc la Constanța, în intervalul 2-5 noiembrie 2023.

În prima zi de competiție, Diana David, Amalia Iancu și Sara Avram au cucerit aurul la  categoria ND Trio 9/11 ani, secțiune la care au concurat 17 echipe. Clasarea pe locul întâi le-a adus fetelor de la It’s What I Love  calificarea la Balcaniadă.    

De asemenea, Eva Leuca a obținut argintul la categoria Individual feminin 7/8 ani, întrecere care a avut 22 de sportive la start.

Nu în ultimul rând, Antonia Constantin, Antonia Vasilescu și Roxana Răileanu au ocupat locul patru la Trio ND, tot la categoria 9/11 ani.  
  
Echipa de performanță a  Academiei Club Sportiv It's What I Love Elena Rușa 2010, din care fac parte și Bianca Niculae și Alesia Sapariuc, a avut emoții și pentru ziua a doua a  competiției.

Micile sportive mai sus menționate au obținut locul I, alături de colegele Anna Petrov, Maya Radovanovici, Olivia Călin, Patricia Scumpu și Patrisia Lepădatu, ce s-au clasat pe  locul VI la categoria grup 9/11 ani.

La proba individual feminine, la care au concurat 40 de gimnaste, tot la categoria 9/11 ani, Diana David, Amalia Iancu și Sara Avram s-au clasat pe primele 8 locuri, cea din urmă fiind pe locul III.

„Gimnaștilor din cele 18 cluburi participante, alături de Loturile Naționale de Juniori și Seniori, le dorim mult succes în continuare,  felicităm atât pe cei 11 arbitri ai competiției, cât și Federația Română de Gimnastică,  mulțumiri domnului Bogdan Banta pentru fiecare an, ani ce-și pun amprenta pe dezvoltarea armonioasă și bucuria copiilor! Felicitări atat  părinților  cât și copiilor pentru că «faceți din fiecare zi o operă de artă»  – John Wooden. Efortul este magia care transformă succesele în realitate – Cholo Simeone“, este mesajul de pe pagina de Facebook „It’s What I Love Constanța“.

Potrivit It’s What I Love, deplasarea sportivelor la competiție a fost susținută și finanțată de Club.
 
Sursa foto: Facebook („It’s What I Love Constanța“)

Citește și:


Gimnastele de la It's What I Love Constanța, rezultate frumoase la Cupa Cetății, de la Deva
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii