Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la It's What I Love Constanța, rezultate frumoase la Cupa Cetății, de la Deva

ro

13 Apr, 2023 10:14 1793 Marime text
Sursa foto: Facebook (It's What I Love Constanța)  
 
Ediția a 25-a a Cupei Cetății, competiție națională de gimnastică aerobică desfășurată la Deva, le-a adus evoluții apreciate și clasări în consecință și gimnastelor de la It's What I Love Constanța (profesor, Elena Rușa).

Micile sportive s-au clasat de mai multe ori pe podium, dar și în apropierea acestuia, iar în clasamentul pe cluburi, It's What I Love Constanța a ocupat locul șase, cu 63 de puncte, din 18 echipe. 

Astfel, la categoria a III-a, la trio, constănțencele au ocupat locul întâi, cu nota 17.300, în alcătuirea Amalia Iancu, Ioana Diana David și Sara Andreea Avram. La aceeași categorie, un alt trio de la It's What I Love (Antonia Vasilescu, Roxana Răileanu, Antonia Ksiusha Constantin) s-a clasat pe poziția a șasea, cu 15,400.  

Tot la categoria a III-a, dar la individual, Ioana Diana David a fost a doua în ierarhie, cu 17.350, urmată în clasament, de la It's What I Love, de Sara Andreea Avram (locul 4, cu 16.950) și de Amalia Iancu (locul 6, cu 16.850).

Evoluție remarcată și clasare pe un loc 4 foarte bun (cu 14.850), la individual, categoria 7-8 ani, și pentru Eva Leuca, în condițiile în care mica sportivă, care practică gimnastica de puțin timp, a participat cu această ocazie pentru prima dată la un concurs.

În proba de grup a categoriei a III-a, It's What I Love Constanța s-a situat pe locul întâi în formula Amalia Iancu, Ioana Diana David, Sara Andreea Avram, Antonia Ioana Vasilescu și Roxana Răileanu (16.600) și pe poziția a cincea, prin Patricia Scumpu, Patrisia Lepădatu, Olivia Călin, Maya Radovanovici și Anna Petrov (15.350).

Amalia Iancu, Ioana Diana David, Sara Andreea Avram, Antonia Vasilescu, Roxana Răileanu și Antonia Ksiusha Constantin au 9 - 10 ani și fac acerobic de trei ani. Patricia Scumpu, Patrisia Lepădatu, Olivia Călin, Maya Radovanovici și Anna Petrov au 8 - 9 ani și practică acest sport de un an. Toate au participat la Cupa Cetății la categoria 9 - 11 ani.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Gimnastele de la It's What I Love Constanța, pe podium la Naționale
„Ritmul, forța și grația ne-au adus o bucurie imensă și medalia de bronz“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii