Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele campioane de la Victoria Cumpăna, premiate pentru rezultatele de la ultimele competiții

ro

20 Nov, 2020 00:00 3554 Marime text
  • Sportivele de la gimnastică ritmică au urcat pe podium la Campionatul Național, la Cupa României și la „Mica Gimnastă”.
 
Micuțele campioane naționale la gimnastică ritmică din Cumpăna, componente ale CS Victoria Cumpăna, au trecut prin noi momente emoționante, cu prilejul unei festivități desfășurate în comuna constănțeană.
 
Astfel, în prezența părinților, a antrenorului Elena Vlad și a președintelui clubului sportiv, Ion Răuță, sportivele au fost premiate de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul ultimelor competiții oficiale organizate în acest sezon. La Campionatul Național de Gimnastică Ritmică, juniori (categoria de varstă 9 - 10 ani), întrecere desfășurată în intervalul 22 - 25 octombrie, la Ploiești, Miruna Matei a obținut medalia de argint la proba cu cercul și bronz la individual compus. La Cupa României, care a avut loc pe 7 noiembrie, la București, Maya Ulrich a ocupat locul 1 la categoria 8 ani, iar Elena Cășăriu a fost a treia la categoria 6 ani. Totodată, la Festivalul National „Mica Gimnastă”, derulat pe 8 noiembrie, tot în capitală, Diana Mihăescu s-a clasat pe poziția secundă. 
 
„Felicitări pentru efortul depus, pentru performanță, pentru implicare și pentru dragostea și pasiunea cu care vă dedicați sportului de performanță! Felicitări și profesorilor pentru dăruire și răbdare! Administrația locală se mândrește cu toți campionii comunei noastre”, a declarat primarul Mariana Gâju.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)

Citește și:

Sportivele de la CSS1 Constanța și Victoria Cumpăna, noi rezultate frumoase la gimnastică ritmică

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii