Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnaste de pe litoral, pe locul întâi cu echipa României la concursul bilateral din Ungaria

ro

26 May, 2022 00:00 2268 Marime text

 
  • Născute în 2007 și 2008, junioarele care au reprezentat România la întrecerea de la Tatabanya fac parte din proiectul „Țară, țară vrem campioane“.
 
Un concurs bilateral Ungaria - România la gimnastică feminină, la nivel de junioare, s-a disputat în țara vecină, la Tatabanya, iar întrecerea a fost câștigată de echipa tricoloră.
 
Din formație au făcut parte și două sportive de pe litoral, Miruna Botez (de la CSS1 Constanța) și Alexia Gabriela Vânoagă (de la CS Farul Constanța), celelalte componente ale echipei României fiind Amalia Puflea, Adina Crişan, Crina Tudor și Raisa Chivu.

Componente ale CNOPJ Deva şi CNOPJ Constanţa, gimnastele au fost însoţite în Ungaria de antrenorii Ramona Micu, Cătălin Meran şi Ciprian Creţu. Născute în 2007 și 2008, junioarele fac parte din proiectul „Țară, țară vrem campioane“, coordonat de Mariana Bitang si Octavian Belu și finanțat de OMV Petrom, prin Fundația Casa Campionilor.
      
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică) și csfarul.ro
 
Citește și:
 
Gimnastele junioare de pe litoral, evoluții apreciate la prima etapă a Naționalelor (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii