Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgian Păun, de la BC Athletic Constanța „Nu știm ce va urma. Ne dorim să se ajungă la o soluție benefică tuturor“

ro

19 Mar, 2020 00:00 3183 Marime text

Situația actuală, dată de pandemia de coronavirus, care a afectat și întreg sportul, îi provoacă îngrijorare și baschetbalistului Georgian Păun, de la BC Athletic Constanța, care cere să se ajungă la o soluție benefică tuturor celor implicați în fenomen.  

„Din păcate, suntem într-o situație în care nu știm ce va urma. Toți suntem conștienți de situația în care ne aflăm. Pentru binele nostru și al familiilor noastre, trebuie să stăm izolați. Nu putem risca să ne antrenăm în colectiv, iar liga de baschet, la fel ca toate ligile din țară, s-a suspendat. Toate aceste decizii luate de autorități, deși sunt în favoarea noastră și a sănătății noastre, ne fac să ne gândim foarte serios la viitorul nostru ca sportivi de performanță, deoarece noi suntem plătiți doar pe perioada contractului. Asta înseamnă că următorul salariu îl vom primi abia în septembrie. Ceea ce ne dorim este luarea unor decizii, astfel încât atât federațiile, cât și jucătorii / staff-ul echipelor, să ajungă la o soluție benefică tuturor“, a postat baschetbalistul pe Facebook.
„Nu vă faceți griji! Așa cum am găsit mereu cele mai bune soluții pentru voi, și de data aceasta voi reuși“, a adăugat un comentariu la postare Andrei Talpeș, managerul BC Athletic.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)

Citește și:

Sala de joc e într-un centru de carantină! CSM Sighetu Marmației - BC Athletic Constanța, amânat din pricina coronavirusului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii