Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Star Farul 2017, pe locul doi la Turneul Vedetelor, de la Brașov (galerie foto)

ro

29 Dec, 2019 11:58 4442 Marime text
Echipa constănțeană de futsal Star Farul 2017 s-a calificat în semifinale la Turneul Vedetelor, întrecere care este în desfășurare la Brașov, în Sala Sporturilor „Dumitru Colibași“.
 
În penultimul act, echipa de pe litoral, pregătită de Mihai Guliu, întâlnește astăzi, de la ora 13.30, Steagul Roșu Brașov, celălalt meci din penultimul act fiind Claly - Finantrans (ora 14.05).
 
În grupă, Star Farul 2017 s-a clasat pe locul doi, înregistrând două victorii (2-1 cu Piastrela, 3-2 cu Melinda Steel) și un eșec (1-3 cu Claly).
 
Adversarul din sferturi a fost Danco Pro, de care echipa de pe litoral a trecut cu 3-1.
 
Pentru Star Farul 2017 au evoluat până acum la turneu Bogdan Siminiceanu, Radu Mirică - portari; Vasile Șicu, Ionuț Florea, Mimi Stoica, Florin Ignat, Georgian Păun, Roberto Mălăele, Lucian Mălăele, Mihai Guliu, Ionuț Pană și Toni Moraru - jucători de câmp, însă ultimii doi nu vor mai evolua în ultimele două partide (semifinala și fimala mare sau mică), fiind nevoiți să părăsească întrecerea, din pricina unor probleme familiale.
 

E o competiție foarte puternică. Joacă și mai mulți foști prim divizionari. Echipa noastră este sprijinită de Gigică Apostol, căcruia îi mulțumim, a declarat Mihai Guliu.  


UPDATE 1:

Echipa constănțeană s-a calificat în finala mare, după ce a câștigat meciul din semifinale cu Steagul Roșu Brașov!

Star Farul 2017 s-a impus după executarea loviturilor de la 7 metri, scorul în timpul regulamentar fiind 1-1 (gol Ignat). La loviturile de departajare a fost 3-2, pentru Star Farul 2017 punctând Stoica, Ignat și Florea.  


UPDATE 2:

În finala mare, Star Farul 2017 va întâlni, de la ora 18.45, echipa Fintrans. 

UPDATE 3:

Echipa constănțeană a pierdut finala mare, clasându-se astfel pe locul doi, după ce Fintrans s-a impus cu 1-0, marcând golul când mai erau trei minute de joc.

Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat însă Mimi Stoica, de la Star Farul 2017.  
 

„Locul 2, cu o echipă minunată și o finală pierdută pe nedrept“, a spus Ionuț Florea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii