Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Teșeleanu, președintele CS Pantheon Constanța, nominalizat de Federația Internațională de Judo la premiul „Judo pentru Pace 2022“ (VIDEO)

ro

24 Jan, 2023 14:51 1371 Marime text


Până pe 31 ianuarie a.c., pe Internet se derulează votarea pentru premiile pe 2022 ale Federației Internaționale de Judo, iar la o secțiune, „Judo pentru Pace“, a fost nominalizat și George Teșeleanu, președintele CS Pantheon Constanța, alături de Federația Ucraineană de Judo și Federația Maghiară de Judo.  

Cu sprijinul IJF, aceștia au colaborat pentru a ajuta peste 600 de copii ucraineni în urma conflictului din țara lor de origine. Copiilor li s-a oferit cazare, școală și facilități de antrenament judo, atât în România, cât și în Ungaria, se arată pe site-ul care găzduiește votarea.

Celelalte nominalizări de la această categorie: Abu Ghosh (Israel), campania Forever Everest, Judo Club Wiesbaden și Judo pentru Pace în sudul Africii. 
 
Proprietar al unui grup hotelier pe litoral, George Teșeleanu s-a implicat în campania de ajutorare a refugiaților din Ucraina. Astfel, mame și copii din țara vecină, care au fugit din calea războiului, au fost cazați la hoteluri din Constanța, Neptun și Venus ale lanțului hotelier menționat, iar, în plus, copiii au participat și la lecții de judo în dojo-urile CS Pantheon.

Citește și:

George Teșeleanu, președintele CS Pantheon Constanța, plachetă din partea șefului Federației Ucrainene de Judo (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii