Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:00 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Teşeleanu, preşedintele CS Pantheon Constanţa, candidează la preşedinţia Federaţiei Române de Judo

ro

24 Feb, 2021 09:02 2165 Marime text
 
  • George Teşeleanu a fost consul onorific al României la Ancona în perioada 2009 - 2012.
 
Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri a Federaţiei Române de Judo are loc astăzi, de la ora 16.00, la Poiana Braşov.
 
În cazul neîntrunirii cvorumului, Adunarea se reconvoacă tot astăzi, de la ora 18.00, când vor putea fi luate decizii indiferent de numărul celor prezenţi.
 
Pentru funcţia de preşedinte al FRJ candidează trei persoane: Cozmin Guşă (actualul preşedinte), George Teşeleanu (om de afaceri, președintele Clubului Sportiv Pantheon Constanța, consul onorific al României la Ancona în perioada 2009-2012, vicepreşedinte al FRJ între 2014 şi 2017, membru titular al Academiei de Ştiinte Tehnice din România) şi Augustin Marian Paul (fost arbitru internaţional).
 
Cu o zi înainte de alegeri, George Teşeleanu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:
 

Iubitori ai judo-ului, prieteni și susținători,
 
24 februarie e ziua decisivă pentru viitorul judo-ului românesc în următorii patru ani. În toate discuțiile pe care le-am avut cu voi în ultimele luni și în ultimele săptămâni, am văzut o dorință extraordinară de schimbare și o mobilizare fără precedent în favoarea judo-ului. Am primit mesaje de susținere din toate colțurile țării – de la sportivi, antrenori și arbitri, de la pasionați de judo și conducători de cluburi, de la cei care au adus glorie judo-ului românesc la marile competiții internaționale.
 
Sper din inimă că mâine, la Poiana Brașov, vom deschide un nou capitol pentru judo-ul din România, un capitol care să însemne respect sporit pentru practicanții și iubitorii acestui sport, resurse mai mari pentru sportivi și antrenori, rezultate mai bune la concursurile internaționale.
 
Candidez pentru ca toate aceste lucruri să se împlinească, precum și pentru o mai mare apropiere de Federația Internațională de Judo, condusă de Marius Vizer. Putem primi sprijin mai mare din partea Federației Internaționale, personal din partea președintelui ei, dacă noi, în cadrul Federației Române de Judo, ne vom uni și vom fi gata să dăm tot ce avem mai bun acestui sport.
 


Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru susținere și sunt onorat că v-ați pus speranțele în candidatura mea. Cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu, mâine va fi ziua victoriei!

Citeşte şi:

Participare de excepţie
Pe litoral se desfăşoară a treia ediție a stagiului internațional Pantheon Judo Stage Randori & Kata


Medalie de argint pentru CS Pantheon Constanța. Gruparea de pe litoral a cucerit titlul de vicecampioană națională la judo în competiția pe echipe la seniori

Imagini de la eveniment
Sportivi din țară şi din străinătate participă, la Constanţa, la "Black Sea Judo Cup" (galerie foto-video)


Sursa foto: Facebook (George Teşeleanu)

Ti-a placut articolul?

Comentarii