Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul Mircea Rednic - „Vrem să încheiem anul cu o victorie”

ro

18 Dec, 2020 15:43 2934 Marime text
  • Gaz Metan Mediaş şi FC Viitorul se întâlnesc în etapa a 15-a a Ligii 1, sâmbătă, 19 decembrie.

FC Viitorul susţine sâmbătă, 19 decembrie, ultimul meci pe 2020 în Liga 1, întâlnind în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a 15-a, Gaz Metan Mediaş.

În clasament, FC Viitorul ocupă locul şapte, cu 17 puncte, pe când formaţia sibiană se află pe poziţia a 14-a, cu 13 puncte.   

O partidă dificilă, ţinând cont şi de situaţia celor de la Mediaş (n.r. a pierdut ultimele patru meciuri din campionat). Pentru noi e îmbucurător că, în afară de Ciobanu, toţi jucătorii sunt apţi de joc. Sunt ferm convins că, pe lângă faptul că vom juca bine, vom şi obţine victoria, de care avem mare nevoie. Vrem să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus pentru acest an, de a termina în primele şase. Pentru moralul jucătorilor şi pentru că vin sărbătorile, dar şi pentru suporteri, vrem să câştigăm acest ultim meci din 2020. Mă aştept ca în această partidă jucătorii să aibă mai multă dorinţă, determinare şi responsabilitate, să evităm greşelile pe care le-am comis în cele două meciuri de când am preluat eu echipa. Dacă va fi aşa, cu siguranţă ne vom întoarce acasă cu un rezultat bun, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al FC Viitorul.


Sursa foto: FC Viitorul 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii