Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gaz Metan Mediaș - FC Viitorul, meci pentru play-off Gică Hagi - „Dorința noastră e să terminăm anul așa cum trebuie“

ro

18 Dec, 2019 08:54 1747 Marime text
FC Viitorul susține vineri, 20 decembrie, de la ora 20.30, meciul din etapa a 22-a a Ligii 1, ultima care se joacă în acest an.

Elevii lui Gică Hagi întâlnesc în deplasare Gaz Metan Mediaș, cele două formații fiind vecine de clasament, ocupând locul 5, cu 35 de puncte (FC Viitorul), respectiv locul 6, cu 33 de puncte (Gaz Metan).

Astfel că întâlnirea este una foarte importantă în lupta pentru calificarea în turneul play-off.  

Întâlnim o echipă foarte bună, care a făcut un campionat foarte bun și cu care ne luptăm pentru play-off. Va fi un meci dificil, din toate punctele de vedere. E sfârșit de an, ultimul meci, deplasare… Dorința noastră e să terminăm anul așa cum trebuie, câștigând partida. Ambele echipe vor lupta pentru victorie, astfel încât, cu siguranță, va ieși un meci bun. Gaz Metan știe să joace fotbal și e foarte puternică acasă. Vom încerca să ne depășin ultimele prestații, când nu am fost la înălțime. Sperăm ca la această partidă să arătăm mai bine, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Este clar că ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Suntem două echipe care ne luptăm pentru un loc cât mai bun în primele șase, a precizat căpitanul FC Viitorul, Bogdan Țîru.

Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de atac care marchează multe goluri. E un meci pe care vrem însă să îl încheiem cu o victorie, a spus și atacantul Gabriel Iancu.      


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii