Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Robert Moldoveanu a dus Farul pe stadionul lui Arsenal Londra (galerie foto+video)

ro

29 Oct, 2015 00:00 6225 Marime text


Aflat într-o scurtă vacanţă în Anglia, tânărul fotbalist Robert Moldoveanu, de la grupa de 17-18 ani a FC Farul, nu a ratat ocazia de a vizita şi stadionul celebrei echipe Arsenal Londra. Cum sângele apă nu se face, Robert s-a fotografiat în tribunele „Emirates Arsenal Stadium“ cu un fular cu FC Farul.
 
Prezenţa pe arena „tunarilor“ a mijlocaşului central (care va împlini 17 ani luna viitoare, pe 15 octombrie) a atras şi reacţii pe Facebook ale prietenilor săi. „Ai semnat cu ei?”, a fost întrebat Robert. „Iubesc doar Farul eu”, a răspuns tânărul, care s-a arătat impresionat de stadionul din capitala Angliei. „Nu se compară cu România. Se vede că se investesc mulţi bani. Aici, gazonul e impecabil”, a spus Robert Moldoveanu.

În vizită la Florin Moldoveanu


Jucătorul se află în Anglia alături de familie, în vizită la fratele său, Florin, care este de cinci ani acolo, locuind în Southend-on-sea (o autoritate unitară și o stațiune turistică în regiunea East of England). Şi Florin Moldoveanu a jucat fotbal, pe perioada junioratului, la Farul şi la Portul Constanţa. În Anglia, Robert a vizitat mai multe obiective turistice, ajungând, pentru două zile, şi la Londra. Iar în afară de „Emirates“, a mers şi la stadionul echipei de ligă inferioară Southend United, însă doar s-a uitat, nu a intrat pe teren. Mini-vacanţa în Anglia a familiei Moldoveanu durează o săptămână, constănţenii urmând a reveni în ţară vineri, 20 octombrie.

Neînvinşi în Liga Elitelor


Robert Moldoveanu evoluează cu echipa sa de la Farul (antrenor, Ionel Melenco) în Liga Elitelor (întrecerea rezervată celor mai buni juniori din România), la categoria de vârstă Under-19. În ciuda faptului că echipa „marinarilor“ foloseşte jucători mai mici cu un an, ei au un parcurs deosebit până acum, fiind neînvinşi şi ocupând locul doi în clasament, la un punct în spatele liderului, Dinamo. În nouă meciuri, Farul a realizat şapte victorii şi două egaluri, având golaveraj 30-9. După fiecare meci, fotbaliştii sărbătoresc în vestiar alături de antrenor, în stil „Rosenborg“.   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • seba dinca 28 Oct, 2016 10:48 eram cel maai bun de la echipa
  • seba dinca 28 Oct, 2016 10:48 sa traiasca domn profesor melenco