Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu șapte jucători de la Farul Constanța și unul de la Unirea Constanța în lot, România Under-19 s-a calificat la Campionatul European

ro

26 Mar, 2022 20:27 2689 Marime text
  • Chiar dacă mai este de disputat o etapă la Turul de Elită, România U-19 nu mai poate fi detronată de pe prima poziție în grupa 4.

Echipa națională Under-19 a României (formată din jucători născuți după 1 ianuarie 2003) a obținut astăzi calificarea la turneul final al Campionatului European U-19, competiție ce va fi găzduită de Slovacia, în intervalul 18 iunie - 1 iulie 2022.

Echipa pregătită de Adrian Văsîi a susținutal doilea meci din cadrul Turului de Elită, contra formației gazdă Croația U-19.

Partida s-a încheiat cu succesul tricolorilor, scor 2-1 (1-1), golurile României fiind înscrise de Chirițoiu (de la Unirea Constanța) - în minutul 9 și și de Rareș Ilie (de la Rapid București) – în minutul 73, dintr-un penalty obținut de Nicolas Popescu, de la Farul Constanța.

Pentru gazde a punctat Speljak, în minutul 28.

Chiar dacă mai este de disputat o etapă la Turul de Elită, România U-19 nu mai poate fi detronată de pe prima poziție în grupa 4, după ce, tot astăzi, Islanda și Georgia au făcut egal.  

Contra Croației au putut evolua în tricolul României doar patru dintre cei șapte jucători convocați de la Farul Constanța. S-au aflat pe teren Gabriel Dănuleasă, Luca Andronache, Nicolas Popescu și Răzvan Tănasă, în timp ce Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu și Dan Sîrbu n-au putut evolua din cauza unor accidentări.

Următorul meci al României U-19 va avea loc marți, 29 martie, de la ora 13.00, contra Islandei U19.

 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii