Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța au câștigat cu 15-2 meciul cu Rapid București (GALERIE FOTO)

ro

20 Feb, 2023 00:00 1532 Marime text
 

 
  • Un nou meci amical pentru echipa feminină de fotbal Farul Constanța, care conduce în clasamentul seriei întâi a Ligii a 2-a.
 
Formația antrenată de Ionuț Florea s-a deplasat în capitală pentru o partidă cu Rapid București, de care a dispus la scor, cu 15-2! Pentru Farul au înscris Andreea Laiu (12, 30, 37), Rida (23, 52) Putină (30, 75), Maria Sandu (41, 81), Mango (54), Istrate (55, 59, 67, 70) și Deca (82).  Pentru Farul au evoluat: Năcuță (46 Voinescu) - Bălan (59 Stoica), Mango, Năstase, Mih. Sandu - Istrate, Maria Sandu, Deca - Putină, Rida (59 Battista), Laiu.
 
Echipa de pe litoral a susținut primele teste din acest an tot la București, unde a întâlnit Carmen București (cu care a jucat o repriză de 50 de minute) și Dream Team București (cu care s-a înfruntat într-o repriză de 45 de minute). Rezultatele au fost: Farul - Carmen 2-3 (pentru echipa de la malul mării a marcat Andreea Laiu - 2 goluri) și Farul - Dream Team 3-0 (au înscris: Crina Rida, Florentina Istrate și Nicoleta Deca).
 
Au evoluat: Diana Năcuță - Maria Sandu, Felicia Guțu, Maria Popa, Enez Mango - Francesca Covali, Nicoleta Deca, Florentina Istrate - Nicoleta Putină, Crina Rida, Andreea Laiu; au mai jucat: Adelina Voinescu - Isabela Năstase, Andrada Antonescu, Mihaela Sandu, Nicoleta Stoica, Bianca Bălan și Rebecca Battista.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
 
Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța, două teste în capitală, în care au înscris de cinci ori (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii