Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga I Steaua, calificată în optimile Cupei României, după 2-1 cu Foresta Suceava

ro

27 Oct, 2016 23:46 1516 Marime text
Steaua București s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, în această seară, după ce a învins formația de ligă secundă Foresta Suceava cu scorul de 2-1 (1-1), în deplasare.
 

Ovidiu Popescu (9) și Adnan Aganovic (47) au marcat golurile Stelei, în timp ce pentru gazde a înscris Marius Matei (18), după o eroare a lui Bogdan Mitrea.
 
A fost primul meci de fotbal disputat în nocturnă la Suceava, gazdele închiriind o instalație mobilă pentru acest lucru.
 
Steliștii au controlat meciul și au acuzat neacordarea unui penalty în minutul 37, pentru un henț în careu la Alin Mutu. Steaua a avut o bară, prin Vlad Achim (85), iar Adnan Aganovic și Dennis Man au ratat apoi singuri cu portarul.
 
Foresta, ocupanta locului secund în liga a doua, putea trimite meciul în prelungiri, dar Cornel Căinari a ratat din 6 metri (90+1).
 
Steaua a folosit o echipă cu mai multe rezerve, iar Mihai Pintilii și Adnan Aganovic au evoluat pentru prima oară după lungi absențe cauzate de accidentări.
 
Foresta Suceava (II) — FC Steaua București 1-2 (1-1), stadion Areni — Suceava
Au marcat: Marius Matei (18), respectiv Ovidiu Popescu (9), Adnan Aganovic (47).
Arbitru: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Gero Szabo (Cluj-Napoca), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezervă: Emil Voicu (Bacău)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț) — CCA, Bogdan Gheorghiță (Vaslui) — FRF
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii