Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Axiopolis Cernavodă a promovat în Liga a 3-a

ro

24 Jun, 2023 21:19 3433 Marime text


Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă, campioana județului Constanța, a promovat astăzi în Liga a 3-a, la capătul partidei retur din barajul de promovare, pe care a susținut-o pe teren propriu, pe stadionul „Ideal“ din Cernavodă, cu Victoria Gugești, campioana județului Vrancea.  

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-1 (0-0), iar, cum Axiopolis (antrenor, Petre Grigoraș) se impusese în tur cu 4-1, formația de pe litoral a acces în eșalonul al treilea al fotbalului românesc cu scorul general de 5-4.


Fotbalul nu e doar despre tehnică și forță fizică. Fotbalul, ca orice sport, este mai ales despre o stare de spirit, despre forță mentală și de caracter. Iar în cazul echipei noastre este și despre mândrie și identitate locală.
 
Iată, reușim să ne atingem obiectivul și să re(venim) în liga a 3-a, după un meci spectaculos, unde băieții lui Petre Grigoraș au muncit, au avut atitudine, determinare și și-au jucat șansa în ciuda vremii caniculare, de peste 30 de grade.
 
După 4-1 în tur, elevii lui Petre Grigoraș au cedat pe teren propriu, cu 1-3, după un meci nebun, cu un penalty ratat, cu alte ocazii uriașe pentru Șoimii și 3 cartonașe roșii. Scor general, Axiopolis Cernavodă - Victoria Gugești: 5-4.
 
Felicitări tuturor! Felicitări suporterilor prezenți astăzi la stadion! Am văzut oameni apropiați, am văzut bucurie și am văzut cetățeni admirând acest fenomen local mult iubit. Toți facem ca fotbalul să existe, iar ei, cei din "linia întâi " fac ca fotbalul să se întâmple la nivelul pe care îl merităm! Forza Șoimii!, se arată pe pagina de Facebook „Suporter – Șoimii Axiopolis Cernavodă“.

 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:


Axiopolis Cernavodă, la un meci de promovarea în Liga a 3-a. Sâmbătă, joacă pe teren propriu returul barajului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii