Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă, la un meci de promovarea în Liga a 3-a. Sâmbătă, joacă pe teren propriu returul barajului

ro

24 Jun, 2023 16:12 1512 Marime text
  • Meciul Axiopolis Cernavodă - Victoria Gugești este găzduit de stadionul „Ideal“ din Cernavodă.
 

Campioana Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, Axiopolis Cernavodă (antrenor, Petre Grigoraș), susține sâmbătă, 24 iunie, manșa secundă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, întâlnind pe teren propriu Victoria Gugești (campioana județului Vrancea).


Meciul este găzduit de stadionul „Ideal“ din Cernavodă, de la ora 17.30, iar, cum în tur, Axiopolis s-a impus la scor, 4-1, echipa din județul Constanța este foarte aproape de promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc.

„În tur, Șoimii au obținut o victorie clară în fața adversarilor, lucru care ne aduce un avantaj în șansa de promovare! Vă așteptăm la meci, sa îi susținem pe băieții noștri în lupta de a ajunge in Liga a III-a ! Vă reamintim că la acest meci de baraj sunt câteva reguli ce trebuie respectate: accesul se va face pe la intrarea din Parcul Central; este interzisă intrarea cu vehiculele în incinta stadionului; este strict interzisă intrarea cu alcool/materiale pirotehnice în tribune. Forza Șoimii! Hai cu promovarea!“, este mesajul clubului din Cernavodă.

„A venit momentul mult așteptat, munca de un an și speranțele noastre se finalizează în această dublă manșă împotriva formației din Gugești! Chiar dacă returul pare o formalitate, trebuie tratat cu aceeași determinare și seriozitate ca și în tur! Sâmbătă, 24 iunie, n-ai voie să ratezi meciul de pe stadionul «Ideal», băieții au nevoie de tine și de susținerea ta! Vino și tu să-ți încurajezi echipa și să sărbătorim împreună promovarea în Liga a 3-a!“, se arată și pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii - Axiopolis Cernavodă“.



PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)



Citește și:

Axiopolis Cernavodă, victorie clară în turul barajului de promovare în Liga a 3-a (GALERIE FOTO)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii