Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul unui fost stelist a marcat contra „câinilor roşii“ Răzvan Marin - „Faptul că am dominat Dinamo ne dă încredere“

ro

28 Jul, 2015 00:00 2588 Marime text
FC Viitorul a rămas neînvinsă şi după etapa a treia a Ligii 1, înregistrând al treilea rezultat de egalitate, 1-1 la Ovidiu cu Dinamo. Gazdele au jucat bine, au condus cu 1-0, iar la acest scor s-au lovit de arbitraj, două faze în careul „câinilor roşii“ fiind judecate eronat în defavoarea Viitorului. Încurajaţi de evoluţia pozitivă contra lui Dinamo, jucătorii Viitorului speră să înregistreze prima victorie în etapa următoare, pe terenul Astrei. Meciul se joacă duminică, 2 august, de la ora 18.30. 

Golul gazdelor din partida cu Dinamo i-a aparţinut lui Răzvan Marin, fiul fostului stelist Petre Marin. „Sunt bucuros că am înscris, dar şi supărat, pentru că n-am reuşit să aducem prima victorie din acest campionat. Nu avem însă ce să facem, trecem peste acest meci şi peste arbitraj, aşa că de luni (n.r. ieri) ne vom pregăti pentru meciul cu Astra. În sezonul trecut, am câştigat ambele partide cu echipa giurgiuveană şi sperăm ca istoria să se repete. Mergem să facem un joc bun şi să câştigăm. Faptul că am fost peste Dinamo ne dă încredere. Ne bucurăm că facem jocuri bune, însă, din păcate, nu am câştigat până acum. E important să şi învingem, egalul nu ne ajută cu nimic“, a declarat Răzvan Marin, pentru site-ul oficial al clubului.

Florin Tănase - „Trebuia să ne impunem la două - trei goluri diferenţă“

Florin Tănase a fost implicat în prima fază litigioasă reclamată de Viitorul, atunci când Marc l-a faultat în careu, dar arbitrul Robert Dumitru nu a indicat punctul cu var, arătându-i în schimb cartonaş galben tânărului de la FC Viitorul. „A fost penalty clar, mi-a dat peste piciorul drept, de altfel Marc a şi recunoscut că m-a faultat. La Ganea a fost atac cu talpa, arbitrul putea să dea măcar joc periculos. Am jucat bine, am dominat la toate capitolele şi ar fi trebuit să ne impunem la diferenţă de două - trei goluri lejer. Este frustrant că nu am câştigat. Puteam să marcăm al doilea gol şi să ne desprindem pe tabelă. Dar aşa a fost să fie, sperăm ca la meciul următor să spargem gheaţa. Noi am jucat până acum mai bine în deplasare şi sperăm ca prima victorie să vină la Giurgiu. Începem să ne obişnuim însă şi cu meciurile de acasă. Simţim că jucăm şi noi fotbal cu aşa tribune entuziaste. Sperăm ca spectatorii să vină la fel de mulţi ca până acum“, a arătat Florin Tănase, potrivit sursei citate.

Raul Ciupe - „Meritam să câştigăm“

Contra lui Dinamo, Raul Ciupe (căpitanul lui U Cluj din sezonul trecut) a debutat la FC Viitorul. „Am avut o senzaţie plăcută. Stadionul a fost plin, iar suporterii ne-au susţinut exemplar. Îmi pare rău însă că nu am reuşit să debutez cu o victorie. Viitorul merita să câştige cele trei puncte. Am dominat Dinamo de la un cap la altul al meciului. O studiasem foarte bine. Ne gândim să jucăm cât mai bine şi să câştigăm cât mai multe meciuri, prea puţin ne interesează arbitrajul. Vrem să demonstrăm în teren ce facem în fiecare săptămână la antrenamente. Mă bucur pentru Răzvan Marin, merita acest gol, pentru că munceşte foarte mult la antrenament. Meciul cu Dinamo a trecut însă, ne gândim la următorul. Cu Astra va fi altceva, această echipă are un alt stil de joc. Va trebui să vedem punctele lor slabe şi forte. Ne dorim foarte mult să învingem. Este un campionat foarte greu, valorile s-au strâns şi orice punct contează. La Viitorul sunt jucători tineri, talentaţi, care au nevoie lângă ei şi de fotbalişti cu experienţă. Este un colectiv foarte bun, iar asta se vede în timpul jocului. E foarte important să fim uniţi. Numai aşa putem avea rezultate. Gică Hagi ştie mult fotbal şi e exigent, dar e foarte bine, pentru că numai aşa poţi progresa“, a punctat Raul Ciupe.

Alexandru Buzbuchi - „Cu Astra, nu avem nimic de pierdut“

Portarul Alexandru Buzbuchi a spus că Viitorul merita să câştige contra lui Dinamo. „Suntem supăraţi cu toţii, aşteptam acest meci de mult timp şi speram în victorie. A fost destul de cald şi cred că asta a pus probleme ambelor echipe. Am încercat să ne facem jocul, să avem posesie şi să încercăm să dominăm. Dacă eram puţin mai atenţi, puteam să şi câştigăm. Am avut însă două penalty-uri clare. Dar trecem peste asta, e începutul campionatului, trebuia să dăm noi mai multe goluri şi să ne mărim avantajul. Mergem la Astra să câştigăm. Am făcut un meci destul de bun, ne-am impus în teren şi asta ne dă un imbold pentru partidele viitoare. Am avut mai mereu meciuri bune în deplasare, am adus victorii mai multe de pe teren străin. Am învins Astra şi anul trecut de două ori. Vom merge cu tupeu şi curaj. N-avem nimic de pierdut şi sperăm să câştigăm. Ne simţim foarte bine la Ovidiu şi le mulţumim suporterilor că vin alături de noi în număr aşa de mare“, a spus Alexandru Buzbuchi.

Sursa foto: Academia Hagi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii