Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:46 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finala, pierdută în prelungiri AS Victoria Cumpăna, pe locul doi la etapa secundă a Circuitului Naţional de mini-rugby (galerie foto)

ro

01 Aug, 2017 00:00 1092 Marime text
Echipa Under-12 de la AS Victoria Cumpăna a ocupat locul doi la etapa secundă a Circuitului Naţional de mini-rugby, care s-a disputat la Timişoara, pe terenul CSS Bega. Competiţia a reunit la start peste 250 de copii, provenind de la 20 de cluburi.
 
După un parcurs excelent, cu patru victorii la zero în cele patru partide din faza grupelor, AS Victoria Cumpăna a pierdut la mare luptă în finală (în prelungiri, scor 5-10), în faţa formaţiei Şoimii Bucureşti. În celelalte partide, echipa pregătită de Florin Băcioiu a înregistrat rezultatele: 15-0 cu CSS Bârlad, 10-0 cu CS Warriors Timişoara, 35-0 cu CS Rugby Săcele şi 20-0 cu Amicii Suceava.
 
Echipa de rugby de la AS Victoria Cumpăna a fost înfiinţată în primăvara anului 2013, la iniţiativa Consiliului Local Cumpăna şi a primarului comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, având ca scop atragerea copiilor din mediul rural către sport, educarea şi disciplinarea acestora în spiritul unei echipe, pentru a putea obţine, în timp, performanţe la cel mai înalt nivel.
 
„Secţia de rugby a Asociaţiei Victoria Cumpăna are o echipă puternică, formată din copii foarte talentaţi. Datorită muncii şi seriozităţii, aceşti minunaţi copii, antrenaţi de Florin Băcioiu, au cunoscut succesul, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Florin Băcioiu a fost declarat «antrenorul anului 2015» de Federaţia Română de Rugby şi de Consiliul Local Cumpăna. Felicităm întreaga echipă, în frunte cu domnul antrenor Florin Băcioiu, pentru rezultatele obţinute, dar şi pentru corectitudinea şi responsabilitatea de care dau dovadă în abordarea fiecărei partide! De asemenea, dorim să mulţumim şi părinţilor acestor sportivi, pentru implicarea şi efortul depus. Mult succes în continuare!“, este mesajul autorităţilor locale din Cumpăna.
 
Următoarea etapă din Circuitul Naţional de mini-rugby va avea loc în perioada 17 - 20 august, la Gura Humorului.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii