Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de meci incendiar la partida Dunărea Călărași-HC Dobrogea Sud

ro

16 Feb, 2017 22:00 1936 Marime text

Scandal, în această seară, la partida Dunărea Călăraşi – HC obrogea Sud Constanţa (25-24), desfăşurată în cadrul etapei a 19-a în Liga Zimbrilor la handbal masculin. Constănțenii au refuzat să intre pe teren în ultimele 7 secunde ale întâlnirii, ca semn de protest față de arbitrajul cuplului Mârza - Nedelea şi după o decizie luată de observatorul V. Ionescu (Bucureşti) la ultima fază a jocului.

Punctul culimnant a fost cu câteva scunde înainte de terminarea partidei,  când Florin Acatrinei a tras la poartă, dar arbitrii au fluierat paşi. Rudi Stănescu a luat rapid mingea să o arunce în atac, moment în care, pe masa observatorului au fost aruncate cele două cartonaşe de time-out, atât de la gazde, cât şi de la oaspeţilor. Observatorul confruntării a dictat reluarea jocului cu Dunărea Galați, considerând că antrenorul Adian Petrea a pus cartonașul pe masă înainte ca arbitruu să fluiere neregula formației gazdă. 

Constănțenii s-au arătat nemulțumiți de faptul că Dunărea Galați nu mai avea drept să mai solicite time-out în acel moment și au refuzat să continue partida în ultimele secunde. Astfel, gazdele au repus în joc mingea și au așteptat să se scurgă timpul rămas, fără a avea adversarii pe teren. 

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii