Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitrul a fluierat finalul meciului Poli Iași - FC Viitorul în minutul 55. Oaspeții urmează să câștige la masa verde!

ro

01 Nov, 2020 19:16 3424 Marime text
  • Confruntarea de la Iași contează pentru etapa a noua a Ligii 1.

Meciul de fotbal Poli Iași - FC Viitorul, din etapa a noua a Ligii 1, care ar fi trebuit să înceapă la ora 18.00 a acestei seri a pornit cu întârziere de aproape o oră, după ce la instalația de nocturnă a stadionului din Copou au apărut probleme.

Poli Iași e în pericol în această partidă, din pricina instalației de nocturnă. Potrivit regulamentului, dacă problema nu se rezolva în 60 de minute, meciul nu începea, iar meciul se omologa cu 3-0 în favoarea FC Viitorul. Arbitrul a fluierat startul partidei la ora 18.53. Chiar și așa, nocturna nu funcționează la capacitate maximă, dar nivelul e acceptat regulamentar. Însă, dacă, pe parcursul partidei, intervine o nouă defecțiune a instalației de nocturnă, partida îi va reveni la masa verde echipei constănțene.  

FC Viitorul abordează acest meci cu mari probleme de efectiv, lipsind 12 jucători, unii infectați cu Covid-19, alții accidentați.

Echipa de pe litoral a început meciul cu: V. Cojocaru - Dussaut, Dobrosavlevici, V. Ghiță (cpt.), De Nooijer - Fernandez, Gaztanaga, Casap. Mățan - Luckassen, Ely Fernandes. Rezerve: Tordai - Pitu, Stoian, Grosu, Bodișteanu, Dănuleasa.    

UPDATE:

În minutul 20, oaspeții au deschis scorul, grație lui Dobrosavlevici. Poli Iași - FC Viitorul 0-1!

UPDATE:

S-a încheiat prima repriză. Formația de pe litoral intră în avantaj la cabine, 1-0.

UPDATE:

În minutul 51, Poli Iași egalează, în urma golului lui Zajmovic.

UPDATE:

Meciul s-a încheiat în minutul 55, după o nouă problemă cu nocturna, iar arbitrul a fluierat finalul partidei! Nocturna a căzut a doua oară exact când mingea intra în poarta Viitorului. Golul de 2-1 pentru Poli Iași nu a fost acordat însă, iar, în scurt timp, partida s-a încheiat definitiv. Potrivit regulamentului, FC Viitorul va câștiga cu 3-0 această confruntare.

Problemele cauzate de instalația de nocturnă a stadionul "Emil Alexandrescu" din Iași l-au determinat pe centralul Horia Mladinovici să fluiere finalul partidei în minutul 54!

Conform regulamentului, formația noastră va câștiga partida cu Politehnica Iași cu scorul de 3-0!
, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitorul.   


Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii