Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte sâmbătă Gaz Metan Mediaş în Liga 1 „Ultima impresie contează”

ro

19 Dec, 2020 00:00 2580 Marime text

 
  • FC Viitorul ocupă locul şapte în clasament, în timp ce Gaz Metan Mediaş se află pe poziţia a 14-a.
 
FC Viitorul susţine sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.30, meciul din etapa a 15-a a Ligii 1, în deplasare cu Gaz Metan Mediaş. 
 
Este ultima rundă din 2020, iar echipa de pe litoral, aflată pe locul şapte, cu 17 puncte (la două lungimi de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off, dar şi cu un meci în minus), speră să încheie anul cu un rezultat pozitiv, cu atât mai mult cu cât nu a mai câştigat de patru etape, interval în care a înregistrat două egaluri şi două înfrângeri, golaveraj 2-4.
 
„Important e să luăm cele trei puncte, pentru că avem nevoie de ele, să fim acolo, la play-off. Am avut o perioadă mai grea, în care nu am reuşit să adunăm punctele pe care ni le-am dorit, dar ultima impresie contează. Trebuie să câştigăm, ca să avem o vacanţă frumoasă, mai ales că începem în forţă următoarea parte a campionatului. La Mediaş e greu tot timpul să câştigi, dar noi sperăm să punem în practică ce am lucrat la antrenamente şi să învingem”, a declarat apărătorul FC Viitorul Romario Benzar.
 
Disputa de sâmbătă este a treia a lui Mircea Rednic pe banca tehnică a  FC Viitorul, iar „Puriul” vrea să spargă gheaţa şi să obţină primul succes, după un egal şi o înfrângere în primele sale două meciuri ca antrenor al echipei contănţene.
 
 

„Mereu am avut meciuri dificile acolo”

 
Şi Gaz Metan are o serie negativă în campionat, nemaicâştigând de patru partide, dar, spre deosebire de FC Viitorul, echipa medieşeană a pierdut toate aceste confruntări, golaveraj 3-12. În clasament, Gaz Metan ocupă locul 14, cu 13 puncte.    
 
„Este o deplasare grea, mereu am avut meciuri dificile acolo. Ştim că Gaz Metan este o echipă bună, cu jucători experimentaţi, foarte greu de bătut, mai ales acasă. Este adevărat că în ultimele etape au jucat mai puţn bine, dar aceasta nu contează, întrucât niciun meci nu seamănă cu altul. Vrem să terminăm campionatul şi anul cu bine”, a spus şi portarul echipei de pe litoral, Arpad Tordai.
 
 
Citeşte şi:

FC Viitorul, răpusă de fostul ei jucător Hamidou Keyta. A marcat golurile victoriei lui FC Botoșani la Ovidiu

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii